FOTO by Instagram

Njega kose

Zašto su muškarci poludjeli za ležernim, pomalo neurednim punđama?

Viktoria Mikulić 05. ožujka 2021.

Poznatije kao i 'messy bun', zaludjele su naše jače polovice...

Ima nešto privlačno u neurednoj punđi, koja izgleda kao da smo se tek probudili. Zašto su zaludile muškarce, odgovor je veoma jednostavan…

Kao što nama ženama ima nešto primamljivo u neobrijanoj bradi, tako smo i mi njima često najljepše kada smo i najležernije. Koliko god si to ne želimo priznati, istina je da smo nekada zaista ljepše bez gomile šminke i previše truda oko frizure…

Koliko god lijepo izgledala ravna ispeglana kosa, lagani valovi ili čvrste kovrče i visoki elegantni konjski rep, ipak je naš favorit pomalo neuredna i raščupana punđa, a čini nam se da i naše jače polovice jednako razmišljaju.

Svi koji imaju malo dužu kosu, barem do ramena, mogu je veoma lako napraviti.

Prvenstveno, ono što je najvažnije je da je možemo složiti u samo nekoliko poteza i ne uzima nam puno vremena. Također, idealna je frizura za svaki dan jer u isto vrijeme izgleda klasično i zanosno.

Uz nju, dovoljno je dodati viseće naušnice kako biste upotpunili cjelokupan dojam. Ovu vrstu punđe možete napraviti s jednom gumicom i tek nekoliko kopči. Učinite je profinjenom uz dodatak ruža jarke boje i crne maskare s volumenom.

Ako i vi volite podignutu kosu, a ne želite da vam ista oduzima previše vremena, onda je ovo najpraktičnije rješenje koje će vaš partner počastiti komplimentima.