Obuća

Zašto ne biste imali zimski odmor na bazenu?

Viktoria Šafranić 24. studenoga 2017.

Planirate li posjetiti neke od wellness destinacija u Hrvatskoj ili izvan nje, nemojte zaboraviti kako je najvažnije dobro se pripremiti za putovanje i sa sobom ponijeti najpotrebniji rekvizit – japanke

Iako je sezona kupanja i sunčanja daleko iza nas, uživati u kupanju i odmoru možete i tijekom zimskih mjeseci. Najpopularniji oblik zimske zabave svakako su wellness izleti na kojima možete maksimalno uživati i opustiti se od napornog radnog tjedna.

Svi smo itekako svjesni kako su topli bazeni i opuštajuće saune mjesto gdje se bakterije i gljivice množe velikom brzinom. Upravo zbog toga važno je da sa sobom imate kvalitetne japanke.

Najpopularnije japanke na svijetu – Havaianasice vaš su najbolji saveznik tijekom zimskog odmora na bazenu. Havaianas japanke su napravljene od čiste reciklirane gume koji ne sakuplja vlagu i ne potiču znojenje stopala te su kao takve otpornije na bakterije i gljivice i samim time zdravije za nošenje te idealne za wellness uživanciju.

Isto tako, klor iz bazena neće naštetiti japankama jer trendi Havaianasice zahvaljujući čistoj gumi nikada neće promijeniti oblik niti izblijedjeti.

Uživajte u bezbrižnom zimskom wellness opuštanju uz vječne trendi Havaianas modele japanki koje vas nikada neće iznevjeriti.

 

#wellness IGRA DARIVANJA

U suradnji s Havaianas, dvije sretnice nagradit ćemo japankama (veličina 37/38) ovog popularnog brenda. Detalje igre uskoro možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Havaianas japanki pod rednim brojem 1 je Ines Rešetar, a sretna dobitnica japanki pod rednim brojem 2 je Marina Baradic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.