FOTO by Instagram @mileycyrus

Zabava

Zašto nam je pjesma Miley Cyrus, Flowers stalno na repeatu?

Daria Lovrić 31. siječnja 2023.

Označi osobu koja ne prestaje slušati Flowers!

Miley Cyrus prije svega nekoliko dana izbacila je novu pjesmu Flowers o kojoj se danima ne prestaje pričati. Nova pjesma Miley Cyrus koju je objavila na rođendan svog bivšeg muža, Liama Hemswortha ruši sve rekorde slušanosti, a moramo priznati da je i nama pri vrhu ljestvice onih omiljenih.

Naime, pjesma Flowers govori o njezinom bivšem mužu Liamu Hemsworthu s kojim je bila u braku od 2018. godine. Ipak, iako pjesma govori o bivšoj ljubavi, vjerujemo da ruši rekorde jer zapravo govori o ljubavi prema sebi.

Naime Miley u pjesmi govori kako „ona sebe može voljeti bolje nego što to on može“ i zapravo je riječ o „ženskoj himni“. Takve vrste pjesama slave žensku individualnost, neovisnost, slobodu te način na koji voljeti sebe.

One pružaju utjehu onima koji prolaze kroz proces tugovanja nakon prekida i podsjećaju žene da su jake i dobre takve kakve jesu. Čak i u trenucima kada nam je teško, važno je podsjetiti se da nam je bolje samima nego s nekim tko nas ne zaslužuje.

Koliko god bilo teško, nakon bolnog prekida važno je posložiti kockice u glavi i prestati se skivati u vlastitoj tuzi unutar svog doma. Važno je podići glavu i vratiti se u svijet jače nego ikada.

Pjesma ne sadrži elemente patetike, tugovanja i stavljanja sebe u ulogu žrtve nego nas poziva da slavimo žensku pobjedu.

U svakom slučaju pjesma je zarazna i ovih dana nas prati gdje god se pojavili, od omiljenog kafića, shopping centara, radio postaja i privatnih zabava. Miley je kroz odgovor na popularnu pjesmu When I Was Your Man Brune Marsa, poslala važnu poruku svim ženama i iz ljubavne veze izašla jača nego ikad.

Iako vjerujemo da je to nemoguće, ako još uvijek niste, u nastavku škicnite spot: