FOTO by photoboxhr.com / Instagram @mtomicphotography

Zabava

Zašto je photo booth nezaobilazan dio svake proslave? Odabrali smo svoje favorite!

Viktoria Mikulić 13. travnja 2023.

Ako je pred vama važno događanje, photo booth je neizostavan element koji će svakome izmamiti osmijeh na licu…

Nakon Uskrsa, službeno započinje sezona proljetnih vjenčanja, kao i ostalih raznih proslava poput krizmi, pričesti, maturalnih proslava te poslovnih evenata na kojima želimo zablistati u najljepšem mogućem ruhu.

Ostaviti dobar dojam nije lak zadatak, stoga je bitno na vrijeme isplanirati outfit, od odjevnih kombinacija do modnih dodataka, kao i frizuru, make up i nakit. Svaka žena koja drži do sebe zna da su za uljepšavanje potrebni sati i sati razmišljanja koji dovode do finalnog rezultata u vidu upečatljivog svečanog looka koji neće proći nezamijećeno.

Iako se spremamo prvenstveno zbog sebe, moramo priznati da nam laska kada primimo komplimente od ostalih uzvanika na svoj izgled. Bez obzira je li ovog proljeća pred vama vjenčanje bliske osobe, kuma ste na nečijem krštenju, gošća ste na prigodama poput pričesti i krizme, ili se možda spremate za maturalnu večer, sigurni smo da s tih važnih životnih događaja želite sačuvati najljepše uspomene.

 Osim što ćete iste ovjekovječiti svojim pametnim telefonom, vjerujemo da ipak želite biti bezbrižni i ne razmišljati u svakom trenutku gdje ste ostavili mobitel.

Ako želite idealnu proslavu s još boljim fotografijama, svakako biste trebali rezervirati photobooth. O čemu je riječ? Photo booth je savršeno rješenje za sve koji žele napraviti nezaboravne fotografije sa svojim prijateljima, ljubavnim partnerima, obitelji ili kolegama s posla. Fotke u photo boothu budu isprintane odmah tako da ih svatko može ponijeti sa sobom, a Vama je zagarantirano instant zadovoljstvo.

Evo nekoliko razloga zašto je odlično angažirati photo booth uz kojeg ćete dobiti reprezentativne fotografije, koje ćete naknadno moći uokviriti:

  • Ako želite da svaki od uzvanika zauvijek pamti vašu proslavu
  • Ako želite odličnu zabavu i svakome izmamiti osmijeh na lice, od najmlađih generacija pa sve do najstarijih generacija
  • Ako negdje zapne, s vama je uvijek simpatično osoblje spremno pomoći

Photo booth je odlična zanimacija na eventima svih vrsta: od vjenčanja, proslava, pa sve do poslovnih evenata. Na vama je samo da odaberete rekvizit koji Vam se sviđa, nabacite osmijeh, budete dio odlične zabave te sebi stvorite nezaboravnu uspomenu.

U potrazi za najboljim photo booth rekvizitima, zavirili smo na domaću web stranicu photoboxhr.com unutar čijeg se asortimana mogu pronaći MODERN photo booth (crni), VINTAGE photo booth (drveni) i 360º booth.

U nastavku donosimo za koje je prigode namijenjen svaki od modela:

Vintage photo booth

Zahvaljujući svom bezvremenskom i predivnom retro izgledu, ovaj photo booth je idealan za vjenčanja i evente u rustikalnom stilu poput rođendana ili godišnjice braka. Iako je vintage izgleda, ovaj photo booth je opremljen profesionalnom i modernom opremom kako bi vaše fotke izgledale savršeno.

Instagram @mtomicphotography

Vjenčanja i događaji u rustikalnom stilu uvijek su posebni, a savršena foto booth za bilježenje uspomena čini ih još posebnijima. Ako tražite nešto bezvremenskog, klasičnog stila, nemojte tražiti dalje od ove retro kabine za fotografije.

Ako za svoje vjenčanje odaberete photo booth, uz svaki paket dobivate personalizirani guestbook, USB stick sa svim fotkama sa vjenčanja + personalizirani dizajn fotki.

Modern photo booth

Tražite li način za snimanje uspomena i njihovo brzo dijeljenje s prijateljima i obitelji? Ne tražite dalje od nevjerojatnog photo booth-a. Sa svojim brzim ispisom fotografija u samo 10 sekundi, photo booth je odličan za rođendanske zabave, posebne prigode ili festivale. I ne samo da svoje fotografije možete ispisati u roku od nekoliko minuta, već ih možete i poslati izravno na e-poštu ili društvene mreže.

Instagram @mtomicphotography

360° booth

PhotoBox 360° sljedeća je generacija photo bootha . To je kamera koja snima sadržaj u 360 stupnjeva u slow motionu, te nudi gostima potpuno novi način doživljaja događaja, što je čini odličnim izborom za bilo koju vrstu okupljanja.

Instagram @mtomicphotography

Ovaj nevjerojatni uređaj dizajniran je kako bi sponzorima i organizatorima događaja pružio jedinstveni sadržaj koji mogu koristiti tijekom i nakon događaja. Uz PhotoBox 360° možete snimiti  i videozapise iz različitih kutova, što vam omogućuje stvaranje zanimljivog materijala za vaše goste i pratitelje.

Za sve koji na svojim proslavama žele nezaboravno iskustvo, više detalja potražite na web stranici photoboxhr.com! Također, za još više fotki i inspiracije, škicnite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.