FOTO by Elegant.hr

Ljepota

Zašto je baš BALM TO OIL postao nezaobilazan dio moje dnevne rutine u hladnim mjesecima?!

Daria Lovrić 26. listopada 2022.

Isprobali smo moćni Laboratorios BABÉ poizvod i vrlo brzo postao je naš miljenik!

Iako bi njega tijela trebala biti dio svakodnevne higijene, ponekad tu činjenicu zanemarujemo i vrlo često se dogodi da taj dio dnevne rutine preskočimo. Barem u mom slučaju, dan najčešće završava tuširanjem, njegom lica, pranjem zubi i odlaskom u krevet.

BALM TO OIL - Laboratorios BABÉ
BALM TO OIL Laboratorios BABÉ

Dubinska hidratacija tijela, kao i hranjenje kože tijela, trebao bi biti dio svakodnevne rutine baš poput njege lica, stoga sam odlučila po tko zna koji put uvesti  tu naviku. Odlučila sam pružiti priliku novitetu brenda Laboratorios BABE – jedinstvenoj transformacijskoj teksturi za izuzetno suhu i atopiji sklonu kožu.

BALM TO OIL - Laboratorios BABÉ 2
BALM TO OIL Laboratorios BABÉ

Nisam očekivala previše, barem ne u kratkom periodu s obzirom na stanje kože. Slobodno mogu reći da sam kampanjac što se tiče njege kože i koristim kreme i losione za tijelo najčešće u ljetnom periodu nakon sunčanja, a ostatak godine kad se sjetim – znači neredovito.

BALM TO OIL Laboratorios BABÉ

S obzirom na to da sam zakoračila u tridesete, odlučila sam poboljšati svoju beauty rutinu i ostati u tome ustrajna. Dolaskom nižih temperatura i oštrijih klimatskih uvjeta te redovitim paljenjem grijanja moja koža postala je dehidrirana i osjetljiva na podražaje stoga sam odlučila da je sada vrijeme za promjene.

BALM TO OIL Laboratorios BABÉ

Uputila sam se u kupnju BALM TO OIL, španjolskog dermokozmetičkog brenda Laboratorios BABÉ jer sam do sada imala priliku isprobati nekoliko njihovih proizvoda od facial do sun linije i svaki od njih me oduševio.

BALM TO OIL Laboratorios BABÉ

Za početak, njihova ambalaža u biti je aluminijska bočica što također daje dodatni dojam kvalitete. Za razliku od onih plastičnih ostavlja dojam luksuznijeg proizvoda koji ima visoku kvalitetu. Umjesto klasičnog čepa na vrhu bočice nalazi se pumpica koja olakšava doziranje i korištenje proizvoda.

Kao i većina ljudi, ne volim osjećaj masnoće na koži te iako je moja koža suha i dehidrirana, dosadašnje losione za suhu kožu nije skroz upijala i gotovo uvijek je ostajao mastan trag. Upravo sam zato bila pomalo skeptična kada sam pročitala da se radi o proizvodu koji se nanošenjem na kožu pretvara u ulje.

BALM TO OIL Laboratorios BABÉ

Prvu stvar koju sam odmah primijetila je nevjerojatan miris i bogata maziva tekstura. Radi se potpuno jedinstvenom proizvodu na tržištu unikatne teksture koji je razvijen u R&D laboratoriju tvrtke Laboratorios BABÉ.

Na moje oduševljenje, BALM TO OIL vrlo se brzo upija i ostavlja lagani silky trag koji nije ljepljiv ni mastan. Odmah nakon nanošenja proizvoda možete se odjenuti i pripremiti za spavanje ili obavljanje svakodnevnih obaveza što mu daje ogroman plus od nas koji nemaju previše vremena za dugotrajan postupak njege kože.

BALM TO OIL Laboratorios BABÉ

Iako je ovo proizvod primarno namijenjen za izuzetno suhu i atopiji sklonu kožu, vjerujem da nema osobe koja će ostati ravnodušna na ovakvu teksturu i miris. Moja je koža već nakon prvog nanošenja meka i glatka i vidno izgleda bolje. Više ne primjećujem tragove perutanja niti osjećaj zatezanja, stoga ću zasigurno nastaviti koristiti Laboratorios BABÉ BALM TO OIL.

U tom slučaju, dobro je vašu regularnu hidratantnu kremu ili losion za tijelo zamijeniti s bogatijim teksturama kako bi hidratacija ostala zadržana dubinski u slojevima, a površinski sloj kože ostao nahranjen i zaštićen.

BALM TO OIL Laboratorios BABÉ

Najvažniji od sastojaka koji se nalaze u BALM TO OIL su probiotik, prebiotik, Chia ulje, Inca Inchi ulje, Ceramidi, Vitamin F, prirodni hidratantni faktor. Navedena kombinacija sastojaka sjedinjena je u ovaj jedinstven proizvod savršene i bogate teksture koji dubinski hidrira kožu, dok površinski sloj ostaje nahranjen i zaštićen.

Ja sam pronašla svog favorita za jesenske i zimske dane te vas izazivam da i vi isprobate ovo revolucionarno otkriće španjolskog brenda zbog kojeg će vam vaša koža biti zahvalna.

BALM TO OIL Laboratorios BABÉ

Kako i sve Laboratorios BABÉ proizvode, BALM TO OIL može se kupiti u svim bolje opskrbljenim ljekarnama. Za sve novosti zapratite njihov Instagram profil, kao i Laboratorios BABÉ web stranicu.