FOTO by 2.hm

Dekor

Zaslužili ste cijele blagdane piti espresso iz prigodnih božićnih šalica!

Antonija Andabak 15. studenoga 2021.

Samo za prave espresso znalce....

Ritual ispijanja kave posebni su za mnoge koji svoj dan ne započinju bez šalice crnog napitka.

Divno pripremljena, najbolja je ujutro kada je ispijate sami ili u društvu omiljene osobe, jer su to trenuci u kojima guštate, odnosno vaših pet minuta što bi se reklo. Zašto ih ovoga puta ne biste podigli na još viši nivo?

Mi smo dobili ideju kako to učiniti na jednostavan način, a da spomenuti ritual bude ugodan oku…na web shopu H&M Home istaknuo se set šalica za espresso u kombinaciji s pripadajućim tanjurićima.

Ono što ih čini posebnima jest božićni motiv u tradicionalnom ruhu što posebno budi emocije i sjećanja na dječje zimske radosti.

Motiv snjegovića, saonica, jelke te životinjica, nagnat će svakog espresso ljubitelja da svoje ispijanje kave učini posebnijim a ovim šalicama, definitivno ste na pravom putu!

Elegantan dizajn u kojem prednjače klasične, crvene i bijele nijanse podiže zlatna ručka te obrub u istoj nijansi. Porculanski set ne samo da je savršen poklon za vas same, već i onima za koje znate da su pravi znalci espressa koji se prema riječima stručnjaka pije bez šećera te odmah nakon što se pripremi kako bi se osjetile prave arome.

Poželjno je, dakako, uz kavicu pripremiti čokoladicu ili keks kojeg ćete praktično staviti na tanjurić dizajniran u crvenoj bijeloj kombinaciji prugica.

H&M Home uvijek nas ugodno iznenadi tematskim setovima, a ovo je vjerujemo, samo zagrijavanje pred božićne kolekcije koje sam o što nisu stigle!

Ako vas je konkretno ovaj set zagrijao, naručite ga online na ovom linku za 114,00 kuna!