FOTO by PR

Elegant

Zasjajte na najstrašniju noć u godini uz FOREO beauty proizvode!

PR 17. listopada 2023.

Čarolija za savšenu kožu ipak postoji!

Bliži nam se Halloween, a Witchy Beauty i Witchy Makeup ne silaze nam sa usana.  Celebritiji i beauty entuzijasti polako pripremaju glamurozne lookove za najstrašniju večer u godini, koja ne može proći bez dramatičnih boja i kostima.

Kako sačuvati zdravu, čistu i sjajnu kožu ispod slojeva šminke i maski? FOREO, švedski beauty-tech div koji od prvog dana postavlja nove trendove u njezi lica, otkriva svoja najučinkovitija rješenja za očuvanje kože i pružanje sjaja koji joj je potreban za najtamniju noć u kalendaru!

Želite postići čistu, sjajnu i glatku kožu kako bi vaša maska zasjala u najstrašnijoj noći godine? Tada vaša priprema za Halloween ne može zaobići FOREO UFO 3 – praktičnog, moćnog i stilskog saveznika za kvalitetnu njegu i opuštajući beauty-tech tretman koji će se pobrinuti da vaša koža zablista i ispod teške šminke i maske..

FOREO-v prijedlog za Halloween? Uparite vaš UFO 3 sa zaglađujućom Acai Berry maskom iz Farm To Face kolelcije i sjajnim, ljubičastim LED svjetlom – kako biste savršeno dočarali mističnu atmosferu. Ljubičasto LED svjetlo pomoći će kod bora i sitnih linija, te ostaviti vašu kožu blistavom.

Zaokružite svoju Witchy beauty rutinu sa najnovijim FAQ 202 , što predstavlja vrhunac tehnologije u beauty-techu za korištenje kod kuće. Ova luksuzna premium LED maska za cijelo lice izrađena je od fleksibilnog, ultra-mekanog silikona koji je iznimno higijenski, a oličenje je inovacije u anti-age rješenjima. “Zamaskirajte se”, odaberite željeno LED svjetlo i iskusite različite prednosti ovog tretmana.

FOREO-va Halloween i Witchy beauty riješenja dostupna su na foreo.com i kod odabranih partnera kao što su: Douglas.hr, Roxbeauty.hr

🖤Trick or treat?! 🖤