FOTO by Zlatni Centar Lewiko

Moda

Zaručnički prsteni za sve koji su u potrazi za nečim jedinstvenim!

Viktoria Mikulić 14. prosinca 2023.

Glam primjerci s kojima je nemoguće pogriješiti...

Pažljivo odabran komad nakita jedan je od najznačajnijih darova koje možete dati. Može simbolizirati bilo što – može biti simbol ponosa roditelja prema djetetu, simbol prijateljstva ili simbol ljubavi jednog supružnika prema drugom. No onaj najposebniji je zaručnički prsten koji dobivamo od svojih jačih polovica.

Kako se vrijeme blagdana brzo približava, brojni muškarci nedvojbeno žure pronaći savršeni zaručnički prsten na vrijeme za Božić. Na kraju krajeva, Božić je posebno razdoblje u godini, što ga čini jednim od najromantičnijih trenutaka za postavljanje velikog pitanja vašoj srodnoj duši.

No, dok tražite među zaručničkim prstenjem, morat ćete isplanirati i savršenu prosidbu. Učinite noć nezaboravnijom uključivanjem bilo koje od ovih sjajnih ideja.

Pronađite posebno mjesto

Postoji li mjesto koje vam je ostalo u posebnom sjećanju? Scena u vašem umu koju biste željeli ponavljati zauvijek? Razmislite malo o lokaciji gdje ćete ‘postaviti pitanje’ – sigurno ćete odabrati neko fantastično mjesto gdje možete stvoriti dragocjenu uspomenu.

Zabavite se u potrazi za blagom

Mnogi muškarci jednostavno poklanjaju zaručnički prsten u elegantnoj kutiji, ali svoju prosidbu uvijek možete učiniti uzbudljivijom. Organiziranje jednostavnog božićnog potrage za blagom izvrstan je način da svojoj ponudi dodate zabavu. Ovdje možete sakriti značajne male darove po kući, a svi oni vode do vašeg najvećeg dara – prstena. Pobrinite se da se vaši mali darovi odnose na vaš odnos kao para.

Što je sa zaručničkim prstenom?

Zaručnički prsten poklonjen u blagdansko vrijeme učinit će vašu prosidbu još nezaboravnijom. Zato nikada ne možete pogriješiti s dijamantnim zaručničkim prstenom brušenog markiza, koji nudi veći kamen u usporedbi s tradicionalnim prstenjem.

Učinite svoju prosidbu još posebnijom odabirom iz široke ponude dijamantnog, zlatnog i srebrnog prstenja s potpisom Zlatnog Centra Lewiko. S pravim prstenom i pravim planom, pogreškama nema mjesta.

Nas je najviše oduševio plavi prsten u obliku srca koji podsjeća na set iz Titanika, ao i unikatan model s biserom u prvom planu, te ¸prsten s topazima i larimar kamenom iz Bohemme kolekcije.

Zaručnički prsten ne mora nužno imati klasičan dijamant ili cirkon, štoviše, poželjno je odabrati nešto drugačije kako bi vaša voljena uvijek s ponosom pokazivala ruku. Mi smo izdvojili mnoštvo glamuroznih prstena, a na vama je da odaberete svog favorita.

P.S. Osim za prosidbu, ove primjerke također možete pokloniti svim dragim osobama u svojoj blizini koje cijene istančan nakit.

Kolekciju prstena s potpisom Zlatnog Centra Lewiko možete pronaći na njihovoj web stranici www.lewiko.hr. Ovaj nakit moguće je pogledati i na adresi Vlaška 64, Zagreb ili Pothodnik bb, Karlovac.