FOTO by Instagram @elizabeta_ruzic / YouTube - Campus Records

Poznati

Zaručnica Baby Lasagne nekoć je davno glumila u spotu Olivera Dragojevića

Una Lora Banjac 28. svibnja 2024.

Preslatka je!

Baby Lasagna ove je godine svojom hit pjesmom Rim Tim Tagi Dim doživio vrhunac popularnosti i vinuo se u svjetske visine! Njegove hitove puštaju gotovo svugdje, a njegovi se koncerti rasprodaju u roku par minuta.

Iako nije pobijedio, mnogi ga smatraju istinskim pobjednikom jer je osvojio srca diljem svijeta, a ponajviše u Lijepoj našoj što nas nimalo ne čudi jer je naš Marko prije svega istinski dobar i skroman čovjek.

Njegovo je dobro srce odavno osvojila zaručnica Elizabeta Ružić, djevojka koja mu je od samog početka bila oslonac, inspiracija i podrška, a čak je osmislila i zaraznu koreografiju za Rim Tim Tagi Dim koju pleše čitav svijet!

Elizabeta također savjetuje Marka oko modnih kombinacija i vizualnih dijelova svakog njegovog projekta što nimalo ne čudi jer se Elizabetin otac bavio montiranjem spotova.

Zanimljiva je činjenica da je Elizabetin otac montirao sport za Olivera Dragojevića, a u videu koji je snimljen prije dvadesetak godina glumila je tada šestogodišnja Elizabeta.

YouTube – Campus Records

Radi se o pjesmi ‘Čovik nasrid mora’, koju je Oliver snimio u duetu s istarskim glazbenikom Brunom Krajcarom.

Inače, Elizabeta je završila Umjetničku akademiju u Splitu, a danas se bavi videoprodukcijom i umjetničkom fotografijom te je prije dvije godine s Markom dobila nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr – natjecanju mladih kreativaca iz 20 županija i Grada Zagreba.

Ovo je definitivno još jedna potvrda da iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena kao nit vodilja, podrška i oslonac! Elizabeti i Marku želimo još puno uspjeha, sreće, ljubavi i međusobne podrške.