FOTO by Zara

Moda

Zarinu ružičastu torbu s perjem odobrila bi i obitelj Bridgerton!

Viktoria Mikulić 02. srpnja 2024.

Ostavit će dojam gdje god se pojavila...

Svatko od nas ima nekoliko različitih torbi. Od modela za svaki dan, torbi za posao do onih svečanijih za večernje izlaske ili važna događanja, torba je naš modni saveznik u svim prilikama.

Svatko ima svoj omiljeni oblik, boju i materijal, i kada biramo torbu za svakodnevno nošenje, uvijek igramo na sigurno. No kada je pred nama neki značajan događaj, volimo izaći iz zone komfora i odvažiti se na nešto potpuno neočekivano, a sve s namjerom da ostavimo dojam.

Stylish Zara torbica s perjem nezaobilazan je modni adut!

Ja osobno nisam neka ljubiteljica perja, no ne mogu poreći da je i mene torba koju sam upravo pronašli u Zari očarala. U mislima zamišljam bal obitelji Bridgerton i ovu torbicu od perja kao glavnu atrakciju.

Iako perje mnogi smatraju pretjeranim detaljem, u ovom slučaju perje je onaj finalan touch sasvim jednostavne torbice. U nježnoj ružičastoj boji, sa zlatnom ručkom i detaljima, ova je torbica sinonim za eleganciju.

Kako bi u potpunosti došla do izražaja, mi je najviše vidimo uz neutralne tonove i pastelne boje, a najviše uz profinjene haljine. Ovu torbicu možda nećete nositi često, ali će vam uvijek biti jedan od prvih odabira kada želite izgledati sofisticirano.

Ako je i vama zapela za oko, ne propustite priliku da je već ovaj tjedan imate u svom ormaru, gdje će zauzimati posebno mjesto. Njezina cijena iznosi 39,95 EUR, a sve detalje možete pronaći na Zara web trgovini.