FOTO by Zara

Moda

Zarinim prozirnim cipelama s upečatljivim ukrasom kažemo DA!

Viktoria Mikulić 01. lipnja 2022.

Kod nas su dobile zeleno svjetlo, a kako se vama sviđaju?

Cipele od vinila su prošle i pretprošle godine vladale modnom scenom. Kim Kardashian jedna je od prvih koja je pokrenula ovaj trend, noseći prozirne salonke koje pokazuju kompletna stopala i prste.

Mnogi su bili podijeljenih mišljenja jer je jedna strana smatrala ovakvu vrstu obuće privlačnom, a drugima se nimalo nije svidjela činjenica da se prsti naziru.

Na neki način i nama je apsurdno nositi zatvorene cipele koje prikazuju prste, ne vidimo logike u istome, no kada smo ugledali Zarin model koji dolazi s božanstvenom kopčom, u trenu smo se predomislili i prigrlili ih.

Zara je upravo lansirala dva modela obuće od vinila. Jedne dolaze u obliku visokih potpetica, dok su druge klasične natikače. Uz upečatljivi crveni lak za nokte, u ovim ćete natikačama moći provoditi čitave dane u kombinaciji s kratkim hlačama i crop topom, dok su salonke idealne za večernje izlaske uz prigodnu elegantnu haljinu.

Iako nismo toliko priklonjeni prozirnim varijantama cipela, ove su krasotice posebne zbog svoje kopče koja ih podiže na višu razinu i unosi glamur u našu svakodnevicu.

Ako su se i vas jednako dojmile, Zarine natikače možete naručiti putem LINKA, dok su salonke dostupne OVDJE.