Moda

Zarine traperice nosili bismo od 0-24! Raskošna galerija denim modela već od 49,90 kuna!

Viktoria Mikulić 19. veljače 2020.

Nema tog trenda na ovome svijetu koji ih može skinuti s vrha. Traperice su dosegle zavidan nivo u modnom svijetu, te su popularnije čak i od bijelih košulja, male crne haljine i bež balonera. Kombiniramo ih uz sve i bez obzira koje doba dana bilo, dobrodošle su u svim svojim verzijama. Uz trapezice i skinny […]

Nema tog trenda na ovome svijetu koji ih može skinuti s vrha. Traperice su dosegle zavidan nivo u modnom svijetu, te su popularnije čak i od bijelih košulja, male crne haljine i bež balonera. Kombiniramo ih uz sve i bez obzira koje doba dana bilo, dobrodošle su u svim svojim verzijama. Uz trapezice i skinny jeans, tu je još nekoliko popularnih izdanja, no i dalje se ova dva modela traperica najčešće kupuju.

Kod njih nam je najbitnije da su udobne i to je jedan od glavnih razloga zašto ih toliko volimo. Većina je elastična i pruža nam osjećaj bezbrižnosti na svakom koraku. Također, ovisno o građi tijela biramo određen stil. Traperice s džepovima i mom jeans najbolje će stajati onima koji žele pojačati stražnji dio, dok ljepoticama s oblinama sugeriramo traperice ravnog kroja.

Poderane, s raznim detaljima, jarko plave ili izblijeđene, svi modeli danas su nam lako dostupni i cijene su im i više nego prihvatljive. U Zari smo pronašli njih 10 s početnom cijenom od 49,90 kuna.

Zavirite u galeriju, saznajte cijene i potražite svoj par traperica: