Moda

Zarine točkaste slingbacksice s mašnom apsolutni su must-have!

Viktoria Mikulić 18. veljače 2020.

Posebno nam se svidjela stavka ‘dostupne veličine’. Kada high street brend za kojeg se iznimno zanimamo izbaci komad s točkastim uzorkom kojeg osobito preferiramo, tada nam ne preostaje ništa drugo nego tome posvetiti članak. Jučer je na njihovu službenu stranicu stigla nekolicina noviteta, no jedan nam je posebno prirastao srcu. Riječ je o crnim slingcaksicama […]

Posebno nam se svidjela stavka ‘dostupne veličine’.

Kada high street brend za kojeg se iznimno zanimamo izbaci komad s točkastim uzorkom kojeg osobito preferiramo, tada nam ne preostaje ništa drugo nego tome posvetiti članak.

Jučer je na njihovu službenu stranicu stigla nekolicina noviteta, no jedan nam je posebno prirastao srcu. Riječ je o crnim slingcaksicama sa šiljastim vrhom koje su ukrašene točkastim printom. Također, na prednjem dijelu je i mašna koja ih čini još atraktivnijima.

S potpeticom visine od 6 cm, idealne su za dnevni i večernji look. Mnoge bi mogla zanimati informacija o dostupnim veličinama, mogu se pronaći brojevi od 35-42 što inače nije čest slučaj kod većine Zarinih cipela.

Sofisticirane, uglađene, profinjene, kada prođu ulicom svi će pogledi biti uprti u njih, stoga ne brinite ako baš tog dana imate problema s ‘messy hair’ ili odabirom odjevne kombinacije jer će taj dio ionako pasti u drugi plan.

Nove Zarine slingbacksice možete pronaći na linku po cijeni od 299,90 kuna.