FOTO by Zara

Moda

Zarine zavodljive salonke u kojima ćemo plesati cijelu noć!

Mia Vodopija 05. studenoga 2021.

Probajte kupiti samo jedan par!

Da nas netko pita da odaberemo samo jedan model cipela koji je uvijek jednako ženstven i profinjen, te kojeg uvijek imamo u ormaru, cipele s visokom potpeticom sigurno bi nam prve pale na pamet.

Riječ je o cipelama koje su sinonim za senzualan, elegantan, ali i poslovan izgled, stoga uvijek s vremena na vrijeme valja nadopuniti kolekciju novim modelima – salonke bez imalo razmišljanja savršeno odgovaraju opisu.

Naime, salonke u dnevnim varijantama možete spariti s elegantnim hlačama ili pak midi suknjom ispod koljena. Za one modne avanturistice, sparite salonke i s trapericama, a što se tiče ostataka kombinacije možete nastaviti u klasičnom stilu ili se poigrati različitim elementima.

Budući da su pred nama sve hladniji dani, predlažemo da se odučite za salonke u vibrantnim bojama jer će savršeno podići baš svaku kombinaciju, a i otjerat će sivilo i zimu zadnjih mjeseci u godini.

Mi smo zavirili u Zarinu web shop ponudu i pronašli smo 10 prekrasnih salonki za svaku prigodu, koje možete checkirati u galeriji ispod:

Nadalje, što se tiče večernjih izlazaka, salonke se nameću kao jedini izbor. Svilena bluza s minicom, slip haljina uz fora čarape ili crna dolčevita uz kratke metalik hlače jednako dobro i u ovoj prigodi odgovaraju spomenutom modelu cipela.

Za večernje kombinacije slobodno se povedite glamuroznim modnim notama koje neće razočarati. Omiljeni high street brendovi su već odavno predstavili jesensko-zimske kolekcije, pa smo sigurni kako će svatko u ponudi pronaći nešto za sebe.