FOTO by Zara

Moda

Zarine nove torbe u obliku srca pozivaju na shopping!

Viktoria Mikulić 27. siječnja 2023.

Ovi oblici su nas u potpunosti raznježili…

Ljubav bismo trebali iskazivati svakog dana, a ne samo na Valentinovo. No ipak, ovom se danu posebno veselimo. Veljača je sama po sebi tmurna i vrlo slična siječnju, stoga nam treba poticaj da se oraspoložimo. Boljeg poticaja od shoppinga nema, posebno kada naiđemo na modni dodatak koji nam stvara leptiriće u trbuhu.

Zara je modna adresa koju poznaju i ptice na grani, a kamoli ne svaka fashionistica. Na tjednoj bazi, ovaj kultni brend lansira novitete i ono što nam je najteže od svega je suzdržati se da baš svakog tjedna nešto ne kupimo. Uvijek nam se svidi barem jedan novitet, a ovog puta to su fancy torbice.

Nježne i romantične – Zara torbice oduševljavaju dizajnom

Prodaju se u dvije boje, ružičastoj i crvenoj, a dolaze u obliku srca. Ove šarmantne torbice pravi su šećer za Valentinovo i svaka trendseterica bi se trebala počastiti jednim od ovih ljupkih accessoriesa.

Uz predivne boje, obasute su i cirkončićima koji im daju profinjen touch. Stvorene su za nošenje u svim onim važnim, romantičnim trenucima.

Ako ste u potrazi za romantičnim darom za važnu osobu ili tražite malu poslasticu za sebe, torbe u obliku srca poklon su s kojim nećete pogriješiti.

Cijena novih Zarinih svjetlucavih torbica iznosi 29,95 EUR, a pronaći ih možete u poslovnicama ili putem zara.com/hr. P.S. Ne propustite škicnuti i ostatak valentinovske kolekcije.