FOTO by Zara

Obuća

Zarine gležnjače po sniženoj cijeni čekaju samo na vas!

Mia Vodopija 11. siječnja 2022.

Kupite svoj par ovih ljepotica još danas!

Možemo li ikada zapravo imati dovoljno obuće u ormaru? Naravno da ne možemo. No, to nas ne sprječava da svako toliko nadopunimo našu kolekciju.

Bilo da pretražujemo Internetom kako bismo pronašle najbolje parove cipela ili da hodamo gradom ili shopping centrom u potrazi za novim gležnjačama, svejedno nam je – volimo potragu.

Dobar par obuće je zlata vrijedan. Osim što vaš željeni par obuće mora biti udoban kako biste cijelog dana hodale u njemu, također je bitna i estetika. Na kraju dana, mora vam se svidjeti to što nosite.

Naša potraga nas je dovela do Zare i njezinih zimskih sniženja koja jednostavno moramo iskoristiti. Većina ovih statement monokromatskih gležnjača ima potpeticu od 5-7 centimetara koja je dovoljno debela što ih čini stabilnima i nosivima za svaki dan. Neke se navuku na nogu, a neke se kopčaju patentnim zatvaračem sa strane.

Stoga, budući da se najbolji komadi najbrže prodaju, ako već niste, pravi je trenutak da zavirite u ponudu omiljenih brendova, a kako bismo vam olakšali shopping, u galeriji ispod smo izdvojile nekoliko odličnih modela gležnjača koje se isplati kupiti i imati u kolekciji!

Bez obzira na to preferirate li višu ili nižu potpeticu, aktualna ponuda zadovoljit će baš svačije potrebe i potaknuti vas na kreiranje dinamičnih modnih priča koje neće proći nezapaženo.

Sve navedene artikle možete kupiti u Zara poslovnicama ili naručiti online.