FOTO by Zara

Moda

Zarine čizmice u boji masline bismo nosili i u proljeće!

Krešimir Šustić 18. siječnja 2021.

Model iznad koljena je ultimativni hit koji obožavamo

Visoke čizme su jedan od onih komada iz svijeta obuće za kojima prvo posežemo kada dani postanu hladniji i maglovitiji.

Nosive kroz čak tri godišnja doba, ultimativni su hit koji svaka fashionistica posjeduje u svojoj privatnoj kolekciji i to u nekoliko različitih modela.

High street trgovine su u svoje ponude uvrstile bezbroj zanimljivih u bogatoj paleti boja, među kojima se posebno ističu oni zavodljivi i bezvremenski primjerci iznad koljena.

Definitivno im je nemoguće odoljeti, bilo da su nam za oko zapele one na blok ili ravnu petu, klasične kožne ili životinjski print, kao i modeli s raznim dodacima poput resica ili zakovica.

U Zari smo među novitetima zapikirali jedne posebno atraktivne, koje će nam odlično poslužiti i na proljeće u modnim kombinacijama uz lepršave haljine i suknje.

Dolaze u zanosnoj zelenoj boji, točnije maslinastoj nijansi, a napravljene su od fine brušene kože s ravnom potpeticom koja je idealna za trčkaranje po gradu i obavljanje dnevnih obaveza.

U trenutnim hladnim i snježnim danima ih s lakoćom možemo spojiti u casual, poslovne i večernje kombinacije uz haljine, suknje, traperice, kapute i hlače ravnog kroja.

Nikada nije prerano krenuti s pripremom za nadolazeće proljeće, stoga se već sada osigurajte barem jednim ultimativnim hitom i kupnju obavite u najbližoj poslovnici ili klikom na LINK.