FOTO by Zara

Kids

Zarine čizmice s motivom slonića Dumbo unose veselje u svaku prostoriju!

Viktoria Šafranić 27. studenoga 2020.

U ovom preslatkom ruhu, zasigurno će osvojiti srca brojnih mama...

Djetinjstvo je najljepše razdoblje u životu. Iako mnogi kažu da je to đačko doba, ipak vjerujemo da je onim mališanima vrtićke dobi nekako najposebnije. Nitko ne gleda na svijet ružičastim naočalama kao što to oni čine, i nitko nije toliko iskren i pozitivan oko svega.

Ponekad bismo sve dali samo da se na trenutak može vrati u taj period života, kada nismo znali za stres koji na je danas svakodnevica.

No dobro, iako nemamo vremenski stroj, na jednak način možemo uživati sa svojom dječicom i ponovno proživljavati sve one bezbrižne trenutke.

Ako nekome želimo dati sve što je u našoj moći, onda su to naši klinci koje neizmjerno volimo. Najbolje što im možemo dati je provedeno zajedničko vrijeme, jer to jedino nema cijene. Naravno, tu su još neke sitnice koje nas raduju.

Posebice smo sretni što im danas možemo omogućiti puno više nego što smo mi nekoć imali, a pritom mislimo na odjeću i modne dodatke. Raskošan asortiman na domaćem tržištu pruža nam priliku da im svako malo priuštimo određene stvarčice, kako bi zablistali u najboljem mogućem izdanju.

Mame princeza osobito paze da njihove djevojčice budu uvijek najljepše odjevene te ih već od malih nogu pretvaraju u prave fashion dive.

S čizmicama koje smo upravo pronašli na policama Zare, definitivno će razvedriti svaku prostoriju. Iako one to već čine svojim osmijehom…

Zarin novitet dolazi od neoprena i crne je boje, s motivom omiljenog slonića Dumba u prepoznatljivom tonu i potplatom puderasto roze nijanse. Cijena ove obuće za najmlađe iznosi 229,90 kuna i dolazi u veličinama od 18-27.

Za sve koji ih već zamišljaju na svojim kćerkicama, shopping možete obaviti putem linka.