FOTO by Zara

Kids

Zarina traper jakna od umjetnog janjećeg runa u koju ćemo zabundati naše mališane!

Viktoria Mikulić 19. rujna 2022.

Uz ovu jaknicu, hladna jesenska jutra lakše se podnose…

Proteklih dana imamo dojam kao da smo iz ljeta uskočili u zimu. Hladna jutra tjeraju nas da slojevitoj odjeći kažemo zbogom i okrenemo se pletenim komadima i krznenim komadima. Baš kao što je nama hladno, u jednakoj mjeri ove promjene osjećaju i naši mališani, stoga ih moramo zabundati kako bi ih zaštitili od nepoželjnih prehlada.

zara dječja traper jakna

Svaki ljubitelj Mickey Mousea zna gdje god se ovaj kultni mišić pojavi, slatkoći nema kraja. Jednako ga vole i veliki i mali, a sada će u njemu posebno uživati naši najmlađi.

Kada govorimo o omiljenom high street brendu u čijim trgovinama uvijek pronađemo ono što tražimo, a često i više od toga, ne moram se previše dvoumiti. Zara itekako prednjači u ponudi stylish odjevnih komada i modnih dodataka.

zara dječja traper jakna

Dječja Zara x Mickey Mouse traper jakna stvorena za ležernu streetstyle kombinaciju!

Osim za odrasle, obožavamo kupovati stvarčice za našu dječicu s potpisom Zare. Uz standardnu ponudu, oni gotovo uvijek u svoje nove kolekcije ubace i pokoji motiv najdražih Disney likova.

Ovog puta, osvojili su nas traper jaknicom od umjetnog janjećeg runa koja dolazi s obrisom Mickey Mousea. Riječ je o jakni s preklopnim ovratnikom i dugim rukavima koja ima kopčanje sprijeda, kao i našivene džepove. Ovaj šarmantan novitet idealan je za jesenske dane uz traperice, samterice ili pletenu haljinu u kojima će vašim mališanima biti ugodno i toplo.

zara dječja traper jakna

Zarina jakna dostupna je u veličinama od 9 mjeseci pa sve do 5 godina. I novorođenčad i djeca vrtićke dobi jednako će moći uživati u ovom stylish odjevnom komadu. Njezina cijena iznosi 199,90 kuna, a pronaći je možete u Zara trgovinama ili online!