FOTO by Zara

Moda

Zarina svjetlozelena biker jakna – jednostavna, a sexy!

Mia Vodopija 16. rujna 2021.

U ovoj jakni će vam sve biti oprošteno...

U ovom, nekima najljepšem godišnjem dobu, možemo vidjeti mnogo promjena – promjena temperature, boje lišća, mijenjanje beskonačno dugih dana u one kraće…

S obzirom na to da moramo pratiti tempo Majke prirode, vrijeme je da pospremimo topiće, lagana kimona, sandale i japanke te da odaberemo nešto toplije.

Većina nas po sivom i kišnom vremenu voli biti kod kuće pod dekicom i gledati nove nastavke svoje omiljene serije, ali svijet i obaveze neće stati samo zbog kiše.

299,90 KN

Uz monokromatske ili šarene tenisice, jednostavni T-shirt i dobar par traperica, u bezvremenske klasike definitivno možemo uvrstiti i motorističku jaknu, koja je aktualna već desetljećima.

Biker jakne nosimo u raznim prilikama, neovisno o godišnjem dobu u kojem se nalazimo, a zahvaljujući brojnim high street brendovima, na policama i u izlozima trgovina možemo ih pronaći u svakoj sezoni.

299,90 KN

Švrljajući ponudama web shopova, naletjeli smo na novitet iz Zare, koji dolazi kao kruna u kombinaciji svima nama koji s vremena na vrijeme volimo spoj klasike i modernog izražaja.

Svjelozelena nijansa i kroj do struka čine ovu Zarinu ljepoticu efektnim odjevnim predmetom koji zrači coolerskom elegancijom. Možemo je spojiti u večernjim lookovima s haljinom, lepršavim suknjama i haljinama za gradsku špicu ili casual kombinacijama uz traperice i tenisice.

299,90 KN

Osim u ovom zelenom zemljanom tonu, postoje i primjerci u ekru i crnoj boji koji su jednako tako zanosni i bezvremenski.

Sve varijante ovog klasika možete nabaviti u najbližoj poslovnici Zare ili klikom na LINK.