Moda

Zarina ružičasta haljina s točkicama idealna za ljetni spoj pod zvijezdama!

Viktoria Šafranić 17. svibnja 2021.

Točkice i nježna roza boja čine je najromantičnijim modelom...

Poziv na spoj u svakoj od nas budi nervozu, leptiriće i danima razmišljamo što ćemo odjenuti, kakvu ćemo frizuru imati, koja šminka će nam najbolje odgovarati, i s kojom torbicom i nakitom ćemo sve skupa kombinirati.

Ah ti prvi susreti se nikada ne zaboravljaju, mjesto, datum, ambijent, okruženje, sve pamtimo, posebno ako s tom osobom kasnije uđemo u vezu i dokaže se da je prava za nas.

Upravo to neznanje što će biti i hoće li sve na kraju ispasti dobro čine cijelu stvar još zanimljivijom. Onaj strah od neugodnih situacija i šutnje sve nas više-manje muči, no poanata je da budemo svoje i probamo se maksimalno opustiti, koliko god to zvučalo kao klišej.

Mi smo vam odlučili olakšati one stresne prve minute razgovora. Uz Zarinu haljinu koja je upravo stigla na police trgovina, a koja bi mogla postati vaš favorit za prvi spoj ovog ljeta, pripremite se na komplimente.

Iako ćete se možda crveniti nakon što jača polovica pohvali vaš izgled i stil odijevanja, sigurni smo da ćete pritom dobiti potrebu dozu samopouzdanja te da će ostatak večeri proteći u ugodnom tonu.

Dečki možda neke stvari ne primjećuju, no ovu ružičastu haljinu s točkicama nitko neće pogledom zaobići, kao ni slučajni prolaznici.

Napravljena je od mješavine lana, a odlikuje je američki izrez s naramenicama koje se križaju sa stražnje strane. Otkrivena leđa i ramena dodatno će zagolicati maštu, dok elastično nabrana tkanina zrači romantikom i nježnošću.

Mi je vidimo u noćima prepunim zvijezdama, no izgledat će odlično i kao dnevni outfit. Ako i vi smatrate da je rezervirana za spojeve, a nadate se da ćete ovog ljeta nazočiti barem jednom, svakako je naručite putem službene web trgovine.