FOTO by Zara

Moda

Zarina ružičasta haljina s cvjetnim detaljem pravi je odabir za ljetne provode

Daria Lovrić 08. lipnja 2022.

Omiljeni high street brend opet oduševio trendseterice statement komadom

Jedva smo dočekali ljetne kolekcije poznatih brendova i moramo reći da su nas oduševile. U mnoštvu TOP modnih komada za svakodnevno nošenje, specijalne prigode i večernje partije uvijek se pojavi nekoliko njih koji nas raspamete.

Zara haljina 1

Ovog puta, radi se o ružičastoj mini haljini sa Zarinim potpisom. Pufasta kratka haljina s upečatljivim, voluminoznim, cvjetnim detaljem ostavila nas je bez daha. Gdje god se pojavite u ovoj atraktivnoj must have haljini nećete proći neopaženo.

Zara haljina 2

Haljina u IT pink boji ima dekolte ravnog izreza i otvorena ramena. Pufasti cvjetovi od iste tkanine sprijeda daju joj posebnu čar i razlikuju je od ostalih „običnih haljina“. Haljina se veže na leđima pomoću tankih vezica što stavlja leđa u prvi plan i dodatno ističe žensku figuru i seksepil.

Zara haljina 3

Možda razmišljate o tome što ćete obući na idući party ili tražite haljinu za ljetno vjenčanje. Ova efektna haljina je idealan izbor o kojem god se eventu radilo. Uz promjenu torbice, frizure, make up-a i cipela možete kreirati različite look-ove prilagođene svakoj situaciji.

Zara haljina 4

Što se tiče odabira nakita, mi preporučujemo da izaberete decentne modne dodatke kako bi haljina ipak bila u prvom planu kao glavna zvijezda večeri.

Zara haljina 5

Ako se i vama svidjela Zarina krasotica, morat ćete za nju izdvojiti 399,90 kuna. Vjerujemo da će se rasprodati brzinom svjetlosti kao i svi Zarini upečatljivi komadi i modni dodaci.