FOTO by Zara

Moda

Zarina nova kolekcija: Za sve buduće mladenke i one koje se tako osjećaju

admin 15. srpnja 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

U ovoj kolekciji dominiraju duge i kratke svilene vjenčane haljine s čipkom, a možete ih pronaći u bijeloj i kremasto bež boji.

599,90 kuna

Sigurni smo da će se svaka moderna mladenka istog trena zaljubiti u ove divne materijale od mješavine prirodne svile koje izvrsno prate liniju tijela. I da, savršene su za vjenčanje u ljetnim mjesecima!

799,90 kuna

Zara se potrudila kreirati sve što je povezano s jednim od najvažnijih dana u životu pa tako osim haljina možete izabrati kratke kombinezone s detaljima meke čipke te one s tradicionalnijim, heklanim detaljima.

Za sve one koje bi umjesto haljine radije odabrale neki drugi odjevni predmet, Zara nudi kratki top uz hlače visokog struka i širokih nogavica u prljavo bijeloj boji.

Sigurni smo da će se svim budućim mladenkama (i onima koje to nisu) posebno dopasti donje rublje, koje će se najbolje kombinirati sa svilenim kućnim ogrtačem.

399,90 kuna

I kao šlag na torti, Zara je ponudila vjenčane modne dodatke koje ćete poželjeti nositi bez obzira na prigodu.

Jedva čekamo isprobati obruč za kosu s motivima ruže, svilenu masku za spavanje, satenski šal s motivima čipke ili ekstravagantne papuče koje su također dio ove elegantne kolekcije donjeg rublja.