FOTO by Zara

Kids

Zarina medena traper jakna s umjetnim janjećim runom za mališane vrtićke dobi!

Viktoria Mikulić 03. rujna 2021.

Preslatka u svakom pogledu!

Dječica su naše blago i ne bismo ih mijenjali za ništa na svijetu. Kada nakon posla dođemo umorni i pomalo bezvoljni, jedino oni imaju tu sposobnost da nam dan poprave u sekundi.

Jedna njihova rečenica, pa čak i osmijeh dovoljni su da se osjećamo posebno, stoga ne čudi što im na isti način želimo vratiti.

Naravno, prije svega bismo što više vremena trebali provoditi s njima jer to je ono što se pamti. Tijekom radnog tjedna, možda im se ne možemo maksimalno posvetiti, no i sat ili dva u danu naši će mališani znati cijeniti.

Ako ste i vi vašem djetetu uzor, od toga da se želi ponašati kao vi i nositi odjeću baš poput vas, onda biste mogli škicnuti novu Zarinu jaknu.

Ne znamo nosite li traper, no sigurni samo da ste barem jednom u životu kupili traper jaknu, a sada biste to isto mogli učiniti za vašu princezu ili princa. Zarina jakna s umjetnim janjećim runom jednako je rezervirana za djevojčice i dječake.

Osim što je ugodna za nošenje i što će ispuniti svrhu grijanja u ovom prijelaznom vremenu, također će ih i uveseljavati svojim Disney motivom. Mickey Mouse krasi ovaj novitet čija cijena iznosi 199,90 kuna.

Ako ste i vi odrasla osoba koja je u duši dijete i obožava ovog famoznog cartoon lika, možda biste trebali razmisliti o matching kombinaciji za vas i vašeg mališana. Iako ove traper jakne ima samo u veličinama od 9 mjeseci pa do 5 godina, uvjereni smo da možete pronaći nešto slično i za sebe.