FOTO by Zara

Moda

Zarina limited edition haljina s pelerinom osmišljena u famoznoj boji fuksije!

Viktoria Šafranić 13. svibnja 2021.

U njoj ćete izgledati baš poput božice...

Svaki put kada se uputimo u Zaru, nikada ne izlazimo praznih ruku. Čak i kada smo pri kraju s mjesečnim budžetom, jednostavno ne možemo odoljeti novitetima koje na tjednoj bazi lansiraju.

Naravno, trudimo se što manje posjećivati njihove trgovine jer to je jedini način da se suzdržimo od suvišnog shoppingiranja, tj. bio je nekoć dok nisu razvili online trgovinu. Sada nam nema spasa jer je samo jednim klikom iznos na našoj kartici umanjen za jednu nulu.

Ovotjedni favorit je elegantna haljina u boji fuksije s pelerinom uz koju ćemo se osjećati poput božice, a koja će idealno izgledati uz slingbacksice, gladijatorice ili chic sandale.

Lagana i prozračna haljina slična je narančastoj varijanti koju smo jučer predstavili, a koja dolazi na jedno rame.

Zarina asimerična haljina za vruće ljetne noći

Za razliku od njezinog asimetričnog izgleda koji je rezerviran za dnevni i večernji look, ljepoticu u nijansi fuksije ipak zamišljamo kao must-have odjevni komad u ljetnim noćima. Napravljena je od viskoze, dolazi bez rukava i s okruglim izrezom, a famoznom je čini plašt u istom izdanju.

Ova limitirana haljina od 399,90 kuna zavodljivo će padati duž siluete i bit će pravi dragulj u ljetnim večerima, neovisno o tome jeste li raspoloženi za atraktivan ili romantičan look.

Više detalja o istoj možete pronaći OVDJE.