FOTO by Zara

Moda

Zarina lila torbica za sve koji hodaju sunčanom stranom!

Viktoria Mikulić 16. svibnja 2023.

Slađa od najslađeg bombončića…

Ponekad nije lako pronaći torbicu koju krase odlike i epiteti poput elegancije, ženstvenosti, profinjenosti, romantike! Takve torbice rezervirane su za sve one nježne duše koje ovim svijetom uvijek koračaju pozitivnom i sunčanom stranom.

Budući da se na proljeće uvijek rado vraćamo bojama koje jednostavno ne mogu dosaditi, potražili smo torbicu koja ima sve navedene karakteristike i koja dolazi u lila nijansi. Boja lavande kao i nebesko plava upotpunila su novi Zarin modni dodatak koji će svojim živopisnim dizajnom osvojiti fashionistice.

Riječ je o modelu kojeg možete nositi u ruci ili preko ramena, na kojem su ušiveni cvjetići i perlice. Možda bi na nekoj drugoj torbici sve zajedno izgledaju napadno, no u lila i baby blue tonu ovi se detalji savršeno nadopunjuju.

Ovu torbicu vidimo uz ležerne modne kombinacije poput cvjetnih haljina s volanima, kao i svijetlih traperica i preslatkih bluza, a stvorena je za sve one trenutke u kojima uživate punim plućima. Rezervirana je za spojeve, šetnje rivom, kave s prijateljicama uz more, kao i za neke posebne prigode u narednim tjednima.

Njezina cijena iznosi 39,95 EUR, a pronaći je možete na LINKU.