FOTO by Zara

Moda

Zarina bestseller torbica od 179,90 kuna dostupna u 6 novih boja!

Viktoria Šafranić 07. svibnja 2021.

Nakon zelene, dolaze nam boja fuksije, boja koralja, barbie roza, pastelno žuta, lila i krem...

Prošlog tjedna, na policama Zare pojavile se smaragdno zelena torbica koja je plijenila pažnju upečatljivom nijansom, dizajnom i zlatnim lancem.

Deset torbica vaših omiljenih high street brendova

Trendseterice su je vrlo brzo ‘nanjušile’ i rekordno je rasprodana. Te iste sretnice koje su mislile da imaju najljepšu torbicu sezonu, sada će možda istu poželjeti zamijeniti novim bojama koje imaju onaj wow efekt.

Iako nam je zelena prekrasna, slobodno možemo reći da su noviteti još efektniji. Zara je upravo u svoj asortiman uvrstila 6 novih boja među kojima imamo nekoliko favorita i uopće ne znamo na koji način donijeti konačnu odluku, odnosno kupiti samo jednu…

Boja koralja, boja fuksije, žuta, lila, barbie roza ili nude nijansa – sve su nas očarale, a posebice vibrantni tonovi koji su nezaobilazni u sunčanim danima.

Uz ove modne dodatke komplimenti neće izostati i bez obzira što uz njih odjenuli, ne morate brinuti jer će ovaj accessories biti u centru pozornosti.

Također, ‘messy hair day’ više vas ne treba zabrinjavati jer se nitko neće pretjerano osvrtati na vašu frizuru, dokle god u ruci ili preko ramena nosite jednu od ovih krasotica.

Ova prošivena torba zatvara se magnetnom kopčom, a s unutarnje strane ima jedan pretinac, kao i maleni džepić što je sasvim dovoljno za esencijalne stvarčice.

Ljeti je vidimo uz dnevni i večernji look, uz casual i svečanije kombinacije, kao i uz štikle i klasične natikače.

Koju god odabrali, bit ćete zadovoljni jer osim što bajkovito izgledaju, i cjenovno su prihvatljive. Svoj model možete naručiti putem LINKA po cijeni od 179,90 kuna.