FOTO by Zara

Moda

Zarina asimerična haljina za vruće ljetne noći

Mia Vodopija 11. svibnja 2021.

S ovom haljinom nećete ostati neopaženi...

Iako nam je korona sa svojim restrikcijama i lockdownom pomrsila prošlogodišnje planove za ljetnu zabavu i pokazivanje ljetnih modnih kombinacija, zbilja se nadamo da ćemo već ovo ljeto provesti znatno bezbrižnije!

Ove godine od ljeta ne odustajemo, a moramo priznati i kako smo, zahvaljujući romantičnim i lepršavim kolekcijama iz ponude omiljenih nam high street brendova, već započeli maštati o svim modnim kombinacijama, komadima i večernjim haljinama koje želimo prošetati ove sezone.

Za oko nam je posebno zapela asimetrična haljina koju potpisuje Zara, a koja je idealna za duge ljetne noći i večernje izlaske kojima se neizmjerno radujemo. Ovu jednostavnu, a itekako upečatljivu haljinu možete podizati s drugim detaljima, unatoč tome što sama po sebi izgleda zaista glamurozno – možete ju spariti s crnim, crvenim, zelenim, plavim, narančastim ili smeđim cipelama visokih potpetica, s chunky zlatnim nakitom te s malom šljokastom torbicom za večernji svečaniji look.

Za dnevni opušteni look, Zarina asimetrična haljina slaže se lijepo sa šarenom tankom maramom u kosi, niskim sandalama zemljanih tonova i većom slamnatom torbom.

S ovom haljinom možete biti ‘glasni’ ili se možete pobrinuti da izabrani accessories komadi budu decentni. Ono što je sigurno jest to da će vas svi zamijetiti.

Zarina asimetrična haljina za vruće ljetne noći se može naći na Zarinoj stranici.