FOTO by Zara

Moda

Zarin točkasti bodi je onaj modni adut potreban za savršen dejt!

Viktoria Šafranić 02. lipnja 2021.

Odlično će izgledati uz cigaret hlače te plisiranu ili pencil suknju...

Uzbuđenje prije spremanja za prvi spoj, ne može se mjeriti s ničime. Oni posljednji trenuci pred susret u nama izazivaju brlog emocija. Srce nam ubrzano kuca, leptirići nekontrolirano kolaju našim tijelom i gotovo je nemoguće biti svoj.

No kada bismo znali da je možda upravo ta osoba ona prava i da ćemo se uskoro s istom moći u potpunosti opustiti, malo bismo se manje ponašali kao ‘drama queen’.

Ako i vas muči ista trema, pokušajte upravo to i zamisliti. Da je druga strana s kojom se nalazite totalno cool i da nema razloga opterećivati se, već samo zračiti pozitivnom vibrom i ponašati se kao inače.

Da bismo to i postigli, potrebna je ona doza samopouzdanja, hrabrosti, a mi smo upravo pronašli odjevni komad uz koji ćete se tako i osjećati. Zara je lansirala točkasti bodi koji će rasplamsati strasti, a koji smo proglasili brojem 1 za ljetni dejt. Vintage točkice daju mu romantičnu notu kao i naramenice na vezanje, dok ga prorez istodobno čini zavodljivim.

Savršeno će pristajati uz vruće hlačice, mini suknju, a također i uz hlače cigaret kroja te midi suknje u pencil i plisiranom izdanju. Model ga je spojio sa suknjom gingham uzorka koji je zaludio trendsetterice. Fascinantno je koliko dva kontrastna printa izgledaju dobro kada se nose zajedno, osobito u crveno-crnom ruhu.

Za finalan touch, uskočite u sandale na blok petu ili stylish natikače s vezicama.

Osim za spoj, također ga vidimo na svim onim ljetnim partyjima gdje će poslužiti kao kupaći kostim na pool partyju, uz elegantan bijeli pareo. Koja god bila vaša destinacija ovog ljeta, satinirani bodi od drapirane tkanine postat će favorit svakog ormara.

Ako i vi želite novi modni ulov iz Zare, njegova cijena iznosi 149,90 kuna, a pronaći ga možete na LINKU.