FOTO by Amazon

Zabava

Zaradite dok ležite na plaži!

admin 06. lipnja 2022.

Sve što trebate je poslati svoju jaču polovicu da šeće po plaži...

Nadamo se da ste uštedjeli dovoljno novaca da ovog ljeta imate godišnji iz snova i da uživate u svom luksuzu koji on nosi sa sobom. Bez novca ne možete iznajmiti ležaljku sa suncobranom ispod koje ćete ispijati svoju prvu jutarnju kavicu na plaži, ne možete otići u fini restoran ili uživati u najpoznatijim klubovima.

Bez dovoljne količine novca nema ni luksuznog odmora, a mi smo pronašli način kako da imate dovoljno, pa i više.

Detektor zlata
Detektor zlata

Ovog ljeta ne brinite za financije jer smo pronašli način kako da uživate bez obzira na cijenu. Sve što vam treba je muškarac koji može puno hodati i natikače koje će imati na nogama dok puno hoda.

Detektor zlata

Uz ove natikače za detekciju plemenitih metala vi ćete s ležaljke promatrati vašeg muškarca kako hoda po plaži i čeka melodiju “beep” koja govori da je ispod njega potencijalno bogatstvo. Ove natikače posljednji su krik tehnologije koje su zamijenile tradicionalne detektore metale. Ove natikače kabelom su povezane za maleni aparatić koje postavite iznad zgloba.

Detektor zlata

U trenutku kada aparat krene proizvoditi zvuk znate da se ispod vašeg muškarca nalazi grumen koji će vam omogućiti još jedan dan prepun luksuza. Čak postoji mogućnost povezivanja s pametnim telefonom, tako da u svakom trenutku možete znati da li vaš muškarac traži zlato, da li ga je našao ili zabušava.

detektor zlata
Detektor zlata

Koliko god tražili, nažalost nismo pronašli aktivnu ponudu unutar bilo koje trgovine, ali vjerujemo da će se u sklopu nadolazeće sezone pojaviti unutar koje web trgovine.