FOTO by Zara

Elegant

Zara x Disney bermude i jakna s motivima iz stripa omiljenih crtanih junaka!

Viktoria Šafranić 22. travnja 2020.

Mickey i Minnie Mousea muči jedno važno pitanje - gdje će na večeru?!

Dok se ljudi diljem svijeta suočavaju s korona virusom i navikavaju na postojeću situaciju u izolaciji, Disney likovi nimalo ne suosjećaju s nama već nonšalantno razgovaraju o tome gdje će na večeru.

Mickey i Minnie su sjeli u svoj crveni automobil koji totalno pristaje uz njihov karakter i ne mogu se odlučiti bi li radije kušali kinesku, francusku, talijansku, njemačku ili japansku kuhinju.

Ne možemo im zamjeriti jer su svojom pojavom toliko preslatki, osobito u paru. Već su desetljećima inspiracija mnogim brendovima i pojavljuju se na mnoštvo proizvoda koje iz sezone u sezonu s radošću kupujemo.

S druge strane, high street brend Zara redovito nas časti novitetima kojima malo koja fashionistica može odoljeti. Iako nam se sviđa pregršt odjevnih komada za odrasle, nema šarmantnijih od onih za djecu.

Svaki roditelj će prvo svome djetetu nešto priuštiti, a tek onda sebi. A ima li ljepšeg spoja od Mickey i Minnie Mousea i mališana – vjerojatno nema.

Zara je upravo lansirala bermude i jaknu od kepera koje krase neodoljive Disney ikone. Ovaj dječji odjevni look upotpunjen je motivima iz stripa naših najdražih crtanih junaka.

Pristigli noviteti stvoreni su za prave coolerice koje već od malih nogu imaju izražen stav. Cijena kratkih hlačica iznosi 199,90 kuna, dok je jaknu možete pronaći za 279,90 kuna.

Ponekad zaista poželimo vratiti se u djetinjstvo i barem na trenutak biti bezbrižni i nositi sve ove stvarčice nevjerojatnih printeva, no sva sreća pa su tu naše nasljednice kojima će ovaj bajkoviti outfit stajati kao saliven.