FOTO by Zara

Moda

Zara traper haljina – modni odabir za pamćenje!

Krešimir Šustić 08. travnja 2020.

I najtmurniji dan uz nju će biti radostan!

Svi mi ponekad jednostavno nemamo inspiracije u slaganju outfita i u takvim trenucima posežemo za ziheraškim krpicama s kojima ne možemo pogriješiti.

Bez obzira koje je godišnje doba, traper je uvijek dobra ideja jer ga možemo nositi doslovno uz sve. Baš zato što je bezvremenski, osvojio je naša srca i zadnjih par desetljeća iz sezone u sezonu iznenađuje nas sve više.

Skinny traperice sa zvjezdicama podsjećaju na čarobnu zvjezdanu noć

Nezamislivo je otvoriti ormar i u njemu ne vidjeti barem jedan odjevni predmet od ovog božanstvenog materijala koji nam nikada neće dosaditi.

Trendovi nam nalažu povratak u 90-e, a jeans je totalno pravi saveznik kada je u pitanju to voljeno doba. Idealan primjer za to je traper haljina koja nam svojom pojavom jednostavno stavlja osmijeh na lice.

Viđamo ih najviše u casual kombinacijama uz par dobrih tenisica ili sa sandalama na blok petu s kojima su prva modna poslastica. Pošto će i ove godine vladati modnim tronovima, odlučili smo se baciti u potragu za idealnim primjerkom na web shopovima omiljenih brendova.

Klikovi su nas odveli na Zarinu online trgovinu i oduševljeni proizvodima, odabrali smo upravo jednu posebnu ljepoticu.

Model na tregere posebno nas raduje, jer uistinu mu je teško odoljeti zbog kroja i dizajna u kojima dolazi. Izblijeđena je i midi dužine, ima prorez, a toliko je dobra da bi je nosili svakoga dana.

Zrači coolerski i kao da je stvorena za sve one dane kada nismo sigurni što bi obukli.

Možete je nabaviti na LINKU i donijeti dašak ludih 90-ih u svoj look.