FOTO by Zara

Moda

Zara torba s motivom tratinčica dan ispunjava čarolijom

Krešimir Šustić 24. travnja 2020.

Možete je nositi na plažu, u grad ili kao shopper torbu!

Cvijeće je znak da se priroda budi nakon duge i hladne zime, a dolaskom proljeća sve više nas očarava svojim šarolikim bojama.

Svojim mirisima podsjeća nas na predivne livade, a možemo ga pronaći na svakom kutku grada kako ponosno stoji i uljepšava naše živote.

Moda se kao i sve ostalo prilagođava aktualnim sezonama, pa tako neodoljivi cvjetni uzorak krasi brojne proizvode u izlozima omiljenih trgovina. Kada je u pitanju proljetno/ljetna sezona, on je definitivno jedan od najjačih igrača kojem je uistinu teško odoljeti, pogotovo kada je riječ o lepršavim haljinama ili začinima svakog outfita, modnim dodacima.

Oni su prava stvar u trenucima kada treba istaknuti smisao za stil jer čak i najjednostavniju kombinaciju možemo pretvoriti u zanimljivu, ako uz sebe imamo torbicu koja pokazuje koliko smo dobri u igranju s modom. Z

ato smo se bacili u potragu za komadom koji može napraviti čuda ukoliko ga dodamo u outfit i s veseljem smo krenuli pretraživati web shopove.

Naš modni radar uputio nas je na stranice brenda Zara i ni ovoga puta nas nije razočarao svojim sposobnostima. Torba koju krase tratinčice, jedan je od onih modela koji možemo koristiti za više prilika. Tako je nosiva u casual izdanjima, za ispijanje kave u gradu s najboljim frendicama i za odlazak na plažu, jer i taj dio mora biti ispunjen trendy komadom.

Ovu statement krasoticu možete nabaviti klikom na LINK.