FOTO by Zara

Moda

Zara top s mašnom – statement piece koji želimo u svom ormaru

Daria Lovrić 05. travnja 2022.

Ovaj neodoljivi top iz Zare idealan je komad za posebne prigode

Često su nam ormari pretrpani odjećom za svakodnevno ispunjavanje obaveza, a kada je riječ o specijalnim prigodama nemamo što obući. Zarin ružičasti top odlično je rješenje za takve situacije. Svojim izgledom će privlačiti pažnju gdje god da se pojavite.

Želite li ovaj top uvrstiti u svoju garderobu vjerujemo da ćete se morati požuriti jer će sigurno biti jedan od najpopularnijih komada sezone. Osim što nas je šarmirao velikom mašnom, ima prilagodljive tanke bretelice što mu je veliki plus.

Također, ovaj top je vrlo lako kombinirati, a možete ga nositi uz gotovo sve modne komade koje imate u ormaru. Radi atraktivnog izgleda odlično će pasati uz bijele hlače ili suknju visokog struka i stvoriti elegantan outfit.

Ako za kave u gradu više preferirate casual varijantu, spojite ga s trapericama i tenisicama, upečatljivim nakitom i spremni ste. Za lude ljetne večeri i koktele kombinirajte ga s mini suknjama u narančastoj boji te vrtoglavim cipelama ili sandalama.

Šminku i frizuru prilagodite ostatku ouftita, međutim u kombinaciji s ovim topom ne morate pretjerano voditi računa o tome. On je sam po sebi vrlo efektan i najbolje će odgovarati jarki ruž i jednostavna frizura. Skupite kosu u nisku punđu, stavite naušnice i spremni ste.

Ovaj top je jedan od razloga radi kojeg se veselimo toplijim danima i modni komad kojeg ćemo često viđati na društvenim mrežama. Ako vam je ukrao srce kao i nama možete ga naručiti na linku po cijeni od 159,90 kuna.