FOTO by Instagram @isabelcamposr

Moda

Zara slip haljina za romantične šetnje rivom uz zalazak sunca!

Daria Lovrić 16. lipnja 2023.

IT ljetni komad u kombinaciji sa šeširom i omiljenim natikačama modna je fantazija!

Neke sretnike još par tjedana dijeli do odlaska na godišnji odmor, dok će neki od nas morati pričekati još mjesec, dva. Uskoro nas očekuju visoke temperature koje će dosezati i preko 30 stupnjeva. Iako to nije neuobičajeno za ovo doba godine, s obzirom na nekoliko proteklih dana, očekuje nas blagi šok.

Mi ljeto obožavamo, stoga jedva čekamo priliku za nošenje stylish ljetnih komada, a kakav je to početak nove sezone bez novog shoppinga. U potrazi za novim odjevnim komadima koji će oplemeniti našu ljetnu garderobu, škicnuli smo ponudu ljetnih haljina prigodnih za duge šetnje uz plažu.

Zara IT haljina pokorila društvene mreže!

Unutar Zara asortimana pronašli smo predivnu slip haljinu u prljavo-bijeloj boji. Pamučna haljina nema podstavu i iako je riječ o maksi modelu, dovoljno je tanka i nježna da ju možete nositi i na najvišim temperaturama.

Zara slip haljina
Zara slip haljina

Ženstven dizajn i način tkanja odišu ženstvenošću i čine je must-have ljetnim komadom. Ova krasotica ugodna je za nošenje i savršen je izbor za odlazak na plažu, duge šetnje rivom ili ispijanje koktela u beach baru.

Izgleda dovoljno profinjeno i elegantno za obilazak turističke destinacije i odlazak na ručak, a ispod nje obavezno obucite kupaći kostim kako bi se kasnije mogli rashladiti u moru.

Predivnu haljinu možete potražiti na prodajnom mjestu ili putem Zara web trgovine, po cijeni od 35.95 €.