FOTO by Instagram @emilypallini / @celiafroman

Moda

Zara satinirana haljina s metalik detaljima i dubokim izrezom stavlja leđa u prvi plan!

Daria Lovrić 12. lipnja 2023.

Must-have primjerak za tople ljetne večeri!

Posljednjih nekoliko sezona slip modeli haljina dominiraju ljetnom sezonom. Svojim izgledom i udobnošću, neodoljivo podsjećaju na spavaćice, međutim postale su toliko popularne da su ih s oduševljenjem prigrlili i oni koji su na početku ove modne priče bili poprilično skeptični.

Satinirane haljine odličan su izbor za svečane prigode, večernje šetnje uz rivu, romantičan spoj i vikend izlaske. Osim što su udobne i lake za nošenje, naglašavaju ženstvenost i outfitu daju dozu profinjenosti i elegancije.

Moderna romansa – haljine negliže stila

Unutar Zara asortimana, svake sezone iznova pronađemo nekoliko satiniranih modela, bila riječ o mini, midi ili maksi dužinama, no ovog puta popularni brend lansirao je IT komad, koji je vrlo brzo pokorio Instagram.

Zara haljina s metalik detaljima 1
Zara haljina s metalik detaljima

Riječ je o srebrnoj maksi haljini s tankim naramenicama, V-izrezom i efektnim metalik detaljima. Ovaj ženstveni model ima poprilično duboki izrez na stražnjoj strani što dodatno ističe ženske atribute i stavlja leđa u prvi plan.

Zara haljina s metalik detaljima 2

Predivna elegantna haljina odlično će izgledati uz strappy sandale s visokom, ali i niskom potpeticom i podignutom frizurom koja će dodatno istaknuti najefektniji dio haljine, dok će srebrni metalik detalji dodatno naglasiti vaš brončani ten.

Svoj primjerak možete naručiti putem Zara web trgovine, po cijeni od 35.95€.