FOTO by Zara

Odjeća

Zara rozo plavi satenski tandem čini savršen ljetni outfit!

Una Lora Banjac 19. lipnja 2024.

Mi smo oduševljeni ovom kombinacijom

Ljetni izlasci, zabave i svečanosti imaju onu posebnu slatku notu. Visoke temperature i dobro raspoloženje ono je što ovakve dane bitno razlikuje od ostatka godine.

Ako bi se u ljetnom razdoblju trebali odlučiti za samo jednu vrstu materijala, što se izlaska tiče to bi nedvojbeno bio svilenkast i blistav saten!

39.95 EUR

Tako sjajan, gladak i savršen materijal pravi je asesoar preplanulom tenu i ležernim ljetnim frizurama.

Ovaj ugodni materijal pruža idealnu dozu elegancije i upečatljivosti, a u satenskim komadima, svaka se žena osjeća baš poput princeze iz bajke.

39.95 EUR

Danas smo za vas odlučili izdvojiti dva satenska primjerka koja su nam zapela za oko jer je ovaj duo u tandemu pravi modni pogodak!

Predstavljamo vam Zara rozi satenski kombinezon i Zara plave cipele na petu s neodoljivom oversize mašnom!

Ovaj satenski kombinezon krasi dizajn širokih nogavica, V izrez i otvorena leđa, a u struku se veže remenom iste boje koji na sebi ima dvostruku zlatnu kopču!

39.95 EUR

Cipele dolaze u plavoj boji sa satenskim efektom i visokom stiletto petom, a s prednje strane ih krasi neodoljiva sjajna mašna koja ovim cipelama pruža pravi kick elegancije i šarma!

39.95 EUR

Smatramo da je ovakva kombinacija odličan izbor za bilo koji ljetni izlazak ili svečanost. U ovakvom izdanju sigurno ćete privlačiti poglede, a vaše će Instagram fotke ‘gorjeti’.

Ako su se i vama svidjeli ovi Zara favoriti, svakako ih potražite u najbližoj Zara trgovini ili preko Zara službene stranice.