FOTO by Zara

Moda

ZARA ravne sandale u nekoliko varijanti

Mia Vodopija 26. svibnja 2021.

Mislimo da bi svatko trebao posjedovati barem nekoliko para divnih ljetnih ženskih sandala. Eto, napokon smo i to priznali!

Ljeto 2021. bit će ovdje prije nego što mislimo, a stručnjaci predviđaju da će biti u top 6 najtoplijih ljeta! Što to znači za vašu garderobu? Pa to znači novi svježi par obuće, ali neće poslužiti bilo koji tip obuće… govorimo o sandalama!

Znamo o čemu razmišljate: “Imam li već previše sandala u ormaru, trebaju li mi niske ili visoke sandale, želim li nešto otvorenog ili zatvorenog tipa, hoću li kupiti jednostavne sandale ili će imati neki posebni detalj”.

Mislimo da bi svatko trebao posjedovati barem nekoliko para divnih ljetnih ženskih sandala. Eto, napokon smo i to priznali! Kad je riječ o njihovoj kupnji, u potpunosti možemo shvatiti koliko teško može biti odabrati prave.

Idete li za onim lijepim metalnim ravnim sandalama s ukrasima? Ili što je s onim slatkim sandalama s fora mašnom? Taj tip odluka su nam slatke muke!

Kupnja sandala samo zato što vam se sviđa kako izgledaju je u redu (mi vas ne osuđujemo), ali ako ih nikada ne nosite jer vas bole noge ili jer su previsoke, takva vrsta kupnje je samo bacanje novca i prostora za skladištenje. A mi to stvarno ne želimo!

Kao i kod bilo koje ženske cipele, ima nekoliko stvari koje biste trebali uzeti u obzir prilikom kupnje sandala; kao što su praktičnost i stil. U konačnici, želite maksimalnu razinu udobnosti u toplim ljetnim mjesecima, a nošenje sandala to ne bi smjelo ugroziti.

Upravo zato vam predstavljamo ove Zarine ravne cipele s otvorenom petom i svjetlucave cipele s malom potpeticom i otvorenom petom. Idealne su za posao, za evente nakon posla, za šetnju gradom i garantirano vas neće boljeti noge od njih.

Iako volimo visoke potpetice u ljetnim mjesecima, ponekad je dobro imati i ove ravne sandale u ormaru.

Uvjereni smo da vas ove Zarine sandale u raznim bojama neće razočarati!

Sandale možete naći ovdje i ovdje.