FOTO by Zara

Moda

Zara proljetni blejzeri koji su za poželjeti!

Mia Vodopija 04. svibnja 2021.

Lagani sakoi za toplo vrijeme

Sako ili blejzer je klasičan elegantni odjevni komad koji se može nositi na milijardu načina. Bilo da se radi o svakodnevnim prilikama poput odlaska na posao, šetnje s prijateljicom ili dečkom, odlaska u restoran ili fancy kafić, pa sve do onih svečanijih prilika poput vjenčanja, promocija, krstitki i slično.

Nećete imati problema u pronalaženju onog savršenog jer blejzeri dolaze u raznim veličinama, kao i u bojama – mogu biti monokromni ili šareni, bez glasnih printova na sebi ili puni njih. Možete odabrati one s efektno podvinutim rukavima ili pak obične. Upravo zbog svoje raznovrsnosti, blejzeri će biti sjajan i elegantan dodatak vašoj garderobi.

Blejzer će izvrsno upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju, a naročito dobro izgleda kada ga se nosi uz traperice ili haljinu, tenisice ili cipele s visokom potpeticom.

Upravo zato vam donosimo novi Zara proljetni blejzer u raznim bojama. Lagani, prozračni i pastelni, ti Zara proljetni blejzeri su must have svakog ormara.

Novitet ovih blejzera jest to što je vlakno, od kojeg su napravljeni, izrađeno od reciklirane PET plastike, poput one koja se koristi u bocama za vodu. Pretvaranjem ovog otpada u novi resurs, smanjujemo proizvodnju sirovina i potrošnju vode, energije i prirodnih resursa.

Možete ih kombinirati i uz maxi haljine jer ta kombinacija izgleda sjajno neovisno o tome koje uzorke i materijale birate. Zara ljetni blejzeri se nalaze na ovom linku.