FOTO by Zara

Moda

Zara predstavila chic salonke s mašnom u kojima ćete plesati do ranih jutarnjih sati!

Daria Lovrić 07. kolovoza 2023.

Slingbacksice u dvije bezvremenske nijanse čija peta omogućava udobnost pri svakom koraku!

Cipele na petu naša su opsesija i u konstantnoj smo potrazi za još jednim parom koji će upotpuniti i proširiti našu pozamašnu kolekciju. Osim što moraju izgledati chic i isticati se po boji, dizajnu ili nekom posebnom detalju, želimo da budu ugodne za nošenje.

Zara sandale s mašnom
Zara sandale s mašnom

Kako bi našim stopalima pružile potrebnu potporu i omogućile udobnost pri svakom koraku, cipele moraju biti napravljene od kvalitetnih materijala i imati nižu petu.

Zara sandale s mašnom 1

Iako visoke pete cijelom outfitu daju profinjenu notu, birajte modele s nižom varijantom kako bi u svojim novim krasoticama mogli izdržati cijelu noć.

Zara sandale s mašnom 2

Slingbacksice s mašnom naša su modna opsesija!

Unutar Zara asortimana pronašli smo elegantne slingbacksice u bezvremenskoj crnoj boji te tres chic model s bež detaljima.

Zara sandale s mašnom 3

Ove ljubimice s otvorenom petom imaju visoke su samo pet centimetara, stoga vam neće biti problem u njima hodati ili plesati do sitnih jutarnjih sati.

Zahvaljujući srednjoj visine pete, ljupkoj mašni na prednjem dijelu i jednostavnoj kombinaciji boja ovi svestrani modeli nosivi su kroz cijelu godinu i uklopit će se uz gotovo sve odjevne komade.

Ako ste slučajno u potrazi za novim parom cipela, ove šarmantne salonke škicnite putem Zara web trgovine, po cijeni od 29.95 EUR.