FOTO by Zara

Moda

Zara plisirana haljina u boji jorgovana favorit je kojeg želimo odmah odjenuti!

Krešimir Šustić 07. travnja 2020.

Napravite mjesta u ormaru jer stiže ONA!

Provođenje vremena u karanteni ne mora biti dosadno, monotono i općenito loše. Osim što se možemo posvetiti sebi i našim najmilijima, pravo je vrijeme i za čišćenje ormara. Već smo zaključili da krpice omiljenih brendova možemo kupovati online preko web shopova i tako održavati garderobu svježom.

H&M točkasta haljina za sve koji sa stilom žele izaći iz karantene!

Iako ćemo kako nam se čini proljetne stvarčice manje nositi ove godine to ne znači da neke komade ne možemo prebaciti za ljeto. Lagani materijali i prozračnost haljina upravo nam to i omogućuje, zato su nam baš one favoriti kada je u pitanju sezona sunčanih i toplih dana.

Kombiniramo ih uz sandale na visoku i nisku petu, natikače i na tenisice, a njihovu pojavu jednostavno volimo vidjeti na gradskim ulicama.

Novitet koji smo pronašli u Zari dokaz je koliku moć ima ova krpica bez koje ne možemo zamisliti život. Boja jorgovana donosi nam osvježenje u look i totalno se uklapa u radost koju nam donosi proljetno/ljetna sezona.

Moderan i trendi kroj s volanima čini je it komadom kakvog viđamo na društvenim mrežama brojnih trendseterica, a od nas ima veliki DA!

Da bi stvar bila dodatno slađa, krasi je i remen u smeđoj boji koji cjelokupnom proizvodu daje božanstvenu modnu razigranost i naravno, ističe vašu liniju. Možete je isfurati u grad na kavu, na posao i naravno u noćne izlaske, jer je uistinu božanstvena.

Nabaviti je možete klikom na LINK i donijeti dašak najljepšeg cvijeća u svoj ormar.