FOTO by Zara

Moda

Zara odijelo u zanosnoj plavoj boji stvoreno da dominirate

Krešimir Šustić 06. svibnja 2020.

Svijet bi bio dosadan da ne postoje komadi koje možemo nositi zajedno ili zasebno!

Prvo što nam padne na pamet kada je u pitanju plava boja, definitivno je zanosno more i predivno beskonačno nebo.

Svojim tonovima unosi nam plemenitost i mir u našu svakodnevicu, a uopće nas ne čudi da je omiljeni izbor mnogih modnih znanica koje je ponosno šeću gradom na najmodernijim krpicama.

Nakon što smo pretražili Zara web shop i prekopali najnovije artikle, upecali smo predivan kompletić zbog kojeg nam plava boja postaje sinonim za eleganciju i modnu osviještenost.

Zadnjih par sezona, oni dominiraju streetstyle i poslovnim kombinacijama, a u ormar nam donose posebnu čar jer svaki komad možemo nositi zasebno, što nam daje više mogućnosti prilikom izbora outfita kojim ćemo pokoriti svijet.

549,90 kn

Ovaj za kojeg smo se emotivno vezali, sastoji se od sakoa i mini suknje i toliko je božanstven da bi mogli doslovno cijeli dan stajati ispred njega i diviti mu se.

Suknje su pravi ulov pogotovo ako dolaze u upečatljivim nijansama kao što je ova, a možemo ih nositi tijekom cijele godine, neovisno o godišnjem dobu.

Sako je bezvremenski klasik koji svaki look u trenutku može pretvoriti u glamurozan, makar ga samo prebacili preko ramena.

228,90 kn

Možda je upravo sada pravi trenutak da se počastite novim komadima za koje smo sigurni da odskaču od drugih jer uistinu izgledaju kao da su proizašli iz raja.