FOTO by Tommy Hilfiger / Zara

Moda

Zara, Mango, Tommy Hilfiger, Stradivarius…ovo ljeto nosimo bež sandale!

Mia Vodopija 09. srpnja 2021.

Ove bež ljepotice vidimo uz mornarski print, a savršeno će se stopiti sa smeđom i bijelom bojom

Sunce se odavno prestalo skrivati iza oblaka, a mi uživamo u njegovoj toplini, koja nam donosi ono ljetno dobro raspoloženje… Iako nam je ponekad previše vruće, modni dodaci i dobar stil su tu da nas ohlade!

Veliki smo fanovi kombiniranja skupljih brendova s onima koji su cjenovno prihvatljiviji – upravo zato smo pretražili ponudu Tommy Hilfigera, Zare, Manga i Stradivariusa. Njihove bež sandale su stvorene za sve elegantne žene, baš zbog toga što su klasične.

Ove bež ljepotice vidimo uz haljine raznih uzoraka, kao i uz mornarski print, a savršeno će se stopiti sa smeđom, plavom i bijelom bojom. Uz njih možete kombinirati velike ili male torbe, odnosno modne dodatke koji neće zasjeniti vaše nove krasotice.

Kao i kod bilo koje ženske cipele, ima nekoliko stvari koje biste trebali uzeti u obzir prilikom kupnje sandala, a to su praktičnost i stil. U konačnici, želite maksimalnu razinu udobnosti u toplim ljetnim mjesecima, a nošenje sandala to ne bi smjelo ugroziti.

Danas vam donosimo galeriju od 10 različitih modela u bež boji, od kojih je svaki par jedinstven na svoj način. Stvorene su za ljeto uz mnoštvo odjevnih kombinacija, a idealne za nošenje na posao, ručak, šetnju ili večernji izlazak.

Nadamo se da ćete i vi zgrabiti jednu od ovih krasotica i uživati u njima!