FOTO by Zara

Moda

Zara lansirala prve ovogodišnje sandale s blok petom! Predivne su!

Daria Lovrić 19. siječnja 2023.

Ledeno srebrna, mistična ljubičasta ili bezvremenska crna? Koje su vaš favorit?

Sandale s blok petom su nezaobilazan modni trend i svaka fashionistica ima barem jedan par u svojoj kolekciji obuće. Mnogo je razloga radi kojih ih toliko obožavamo. One su udobne, lagane za nošenje, omogućavaju stabilnost i pogodne su za cjelodnevno nošenje.

Zara šljokičaste sandale s blok petom
Zara šljokičaste sandale s blok petom

Iako blok peta nije previsoka, cijelom će looku dati notu ženstvenosti i unijeti dozu elegancije i profinjenosti. Sredinom siječnja ne razmišljamo previše o sandalama, međutim nova Zara kolekcija promijenila nam je mišljenje.

 Zara šljokičaste sandale s blok petom u srebrnoj boji
Zara šljokičaste sandale s blok petom u srebrnoj boji

Začinite kombinaciju sandalama s blok petom!

Odlučili smo vam predstaviti Zara predivne sandale na blok petu koje dolaze u tri predivne nijanse – ledeno srebrnoj, klasičnoj crnoj i kao šećer na kraju, mističnoj ljubičastoj. Svaki primjerak krasi remenčić oko gležnja i blok peta od deset centimetara.

Iako je blagdanski period iza nas, sudeći prema trendovima koji će obilježiti modnu scenu 2023. godine, šljokice i svjetlucavi detalji nastavit će svoju dominaciju cijelu godinu. Upravo šljokice, ovaj model čine toliko posebnim i jedinstvenim.

Zara šljokičaste sandale s blok petom u ljubičastoj boji

U casual varijantama spojite ih s omiljenim parom crnih traperica, u poslovnim prilikama uz hlače cigarette kroja i košuljom, a za večernje prigode iskombinirajte ih uz malu crnu haljinu ili omiljenu midi suknju.

Zara šljokičaste sandale s blok petom u crnoj boji

Koju god boju izabrali ne možete pogriješiti, a svog favorita potražite putem Zara web trgovine. Cijena krasotica iznosi 49,95 €.