FOTO by Zara

Moda

Zara lansirala matching narukvice s inicijalima za tebe i tvoju BFF!

Viktoria Šafranić 06. travnja 2021.

Kao znak dugogodišnjeg prijateljstva, pokloni jednu sebi, a jednu svojoj najboljoj prijateljici...

Nakit je modni dodatak koji neki nose svakodnevno, a drugi samo u određenim prilikama. Najčešće oni koji se nose svakodnevno dolaze u obliku vjenčanog, zaručničkog prstena ili sata…

A tu su i oni koje nosimo još od djetinjstva jer za nas imaju posebno značenje, poput lančića s anđelom, srcem ili nekim drugim nama bitnim motivom…

Također, ponekad želimo imati nakit u istom tonu kao naša sestra, najbolja prijateljica, dečko ili neka druga važna osoba, kako bismo još više naglasili važnost tog simboličnog odnosa.

Ako želite iznenaditi blisku osobu, onda biste svakako trebali skoknuti do Zare gdje vas očekuje niz narukvica u šarenom izdanju, koje dolaze sa svim slovima abecede.

Ne mora biti neki poseban dan ili događaj da biste nekome pokazali koliko vam je stalo, a ove matching narukvice izmamit će smijeh na licu svakome koga darujete.

Po pristupačnoj cijeni od 69,90 kuna, nabavite novi accessories za sebe i svoju BFF koji će vas uvijek podsjećati na nju, čak iako nije uvijek u vašoj blizini.

Naš prijedlog je da početno slovo svog imena uručite drugoj strani i obrnuto, kao maleni podsjetnik na vječno prijateljstvo. Kada vam dosadi trakica, na neko vrijeme se zamijenite i tako u krug….

Ako su se i vas jednako dojmile narukvice s inicijalima, više detalja o istima možete doznati putem LINKA.