FOTO by Zara

Moda

Zara kožne suknje savršene su za seksepilne jesenske kombinacije

Mia Vodopija 06. listopada 2021.

Znamo da u vama čuči jesenska zavodnica koja samo čeka svoju priliku...

Jesenska moda ne mora biti dosadna. Ona se ne mora sastojati od mnoštva pulovera, vesti i dugih hlača te pletenih haljina. Iako je važno da vam bude toplo, bitno je da ponekad izgledate poput prave zavodnice koja slama srca.

Ne promoviramo nasilje nad muškarcima, bez brige, samo smatramo da je Beyoncé bila pravu kada je u svojoj pjesmi Freakum Dress pjevala o onom outfitu od kojeg muškarcima zastane dah.

Neka to za vas bude jesenska kožna suknja. Možete odabrati kvalitetniju i skuplju pravu kožu ili se odlučiti za umjetnu kožu koja je jednako lijepa, ali cjenovno prihvatljivija. Također je dobra opcija ako ste veganka ili vegetarijanka i ne želite nositi bilo što životinjsko na sebi.

U modnom oceanu koji je svakim danom sve veći, uviđamo da je izbor na svakom koraku. H&M, Mango, Stradivarius, Bershka… za koga se odlučiti? Naš odabir je pao na megapopularnu Zaru, najpoznatiji španjolski modni brend. U galeriji ispod možete checkirati naše izbore.

Iako su boje kožnih suknja razne, mi smatramo da su najbolji odabiri oni tamnijih boja. Tamne boje su boje jeseni, pa i zime, i viđamo ih doslovno po svuda – kako u prirodi, tako i na ljudima.

Smeđa, crna, bordo ili tamno zelena samo su neke od jesenskih nijansi kojih se ne možemo zasititi.

Kožne suknje možete pronaći u Zarinim poslovnicama ili na navedenim linkovima.