FOTO by Zara / Instagram @mariasegarr

Moda

Zara kompletić satkan od zlatnih metalik niti ljetni je must-have!

Daria Lovrić 23. lipnja 2023.

Ova kombinacija pruža jednostavan, ženstven i profinjen look!

Kompletići koji se sastoje od suknje i topa odjevna su kombinacija koja je vrlo popularna tijekom ljetnih mjeseci. Ova kombinacija pruža jednostavan, ženstven i svjež izgled. Suknja i top mogu biti različitih materijala i uzoraka, ovisno o aktualnim trendovima i individualnom stilu.

Unazad zadnjih nekoliko sezona najpopularnije su midi suknje s prorezima i zanimljivim naboranim detaljima, dok najčešće uz njih kombiniramo kratke crop topove. Unutar Zara asortimana pronašli smo predivan zlatni komplet koji garantira udobnost i prozračnost na svakom koraku.

Zara zlatni pleteni top
Zara zlatni pleteni top – 12.95 EUR

Spremate se za večernji izlazak ili spoj? Pronašli smo must-have kompletić!

Zara zlatni komplet sastoji se od pletenih, tankih, metalik niti, a čine ga kratki top i midi suknja koja prati liniju tijela i naglašava žensku senzualnost.

Kompletić je prozračan i lagan, a možete ga kombinirati uz ravnu obuću poput natikača ili sandala i uz obuću s visokom petom u večernjim prigodama.

 Zara zlatna pletena suknja
Zara zlatna pletena suknja – 25.95 EUR

Matching setovi s istim uzorkom ili printom su vrlo trendi, pružaju skladan izgled i privlače pažnju. Zara set odličan je način za postizanje skladnog i skupocjenog izgleda s minimalnim naporom. Modne primjerke možete nositi zajedno kao komplet ili ih razdvojiti i kombinirati s drugim odjevnim predmetima kako biste stvorili više različitih kombinacija.

Prekrasan set možete škicnuti putem Zara web trgovine ili potražiti na prodajnom mjestu.