FOTO by Instagram @cristinaccalvo

Moda

Zara IT haljina pokorila društvene mreže!

Daria Lovrić 17. svibnja 2023.

Asimetrična krasotica miljenica je fashionistica!

Svake sezona iznova barem jedan komad iz ponude high-street brendova napravi BUM i rasproda se za svega nekoliko dana. Za neke od njih možemo pretpostaviti da će postati jedan od najpopularnijih modela, međutim neki nas iznenade.

Ako ste ljubiteljica mode i uvijek idete ukorak s trendovima, vjerujemo da na svom profilu pratite nekolicinu svjetskih trendseterica i da otprilike znate o kojim modnim komadima govorimo. Jedan od najpopularnijih brendova današnjice je Zara, a unutar bogatog asortimana uvijek pronađemo mnoštvo must-have komada.

Zara satinirana tie-dye haljina
Zara satinirana tie-dye haljina

Najpopularnija Zara haljina

Ipak, ovog puta dominaciju je preuzela efektna satinirana haljina maxi dužine. Riječ je o asimetričnom modelu, naizgled jednostavnog kroja i ravnih linija. Ono što je čini posebnom i ističe u moru drugih odjevnih komada je njezina efektna boja i asimetričan dizajn.

Zara satinirana tie-dye haljina 2

Naime, ova krasotica pobojana je tie-dye tehnikom u kojoj se prelijevaju zelena, bijela i ružičasta nijansa. Osim zanimljivog printa, posebnu čar daju joj tanke naramenice koje se vežu na leđima i odsutnost materijala na ramenu što na decentan način naglašava i ističe ženstvenost.

Ovaj model idealan je izbor za nadolazeće proslave poput vjenčanja, ali i za romantične večere uz more. Zara haljinu spojite sa sandalama minimalističkog dizajna i tankom petom, a frizuru skupite u niski rep ili punđu i time još više naglasite duboki izrez na leđima.

Ako je i vas oduševila ova krasotica, naručite ju putem Zara web trgovine, po cijeni od 45.95€.