FOTO by Instagram @rocioosorno

Moda

Zara IT haljina nestaje s polica brzinom svjetlosti!

Daria Lovrić 17. kolovoza 2023.

Vatreni primjerak stvoren je za užarena ljetna događanja!

Zara zauzima posebno mjesto među našim omiljenim mjestima za shopping, pružajući nam neprestano nove razloge za uzbuđenje i kupovinu svake sezone. Njihova kolekcija redovito donosi barem jedan, često i više, nevjerojatno popularnih komada koji brzo postanu opsesija među fashionisticama.

Više nego ikada vladaju šljokice, ukrasni gumbi, svjetlucavi detalji, perje i volani. Upečatljivi materijali i detalji glavni su aduti ljetne sezone i ukrašavaju lepršave haljine, sandale, pa čak i kupaće kostime.

Zara lansirala IT komad koji je osvojio fashionistice i društvene mreže!

Ovog puta Zara je lansirala efektnu mini haljinu u vatrenoj crvenoj boji koja je ubrzo osvojila srca zaljubljenica u modu. Ovaj primjerak savršen je za večernje izlaske, ali i svečana događanja. Lepršav kroj i ugodan materijal olakšavaju nošenje na visokim temperaturama i jamče udobnost pri svakom koraku.

Zara plisirana haljina u crvenoj boji 1
Zara plisirana haljina u crvenoj boji

Plisirana crvena haljina bez naramenica u području dekoltea ima naglašene volane koji unose notu luksuza i elegancije u večernji look. Ovu ljubimicu vidimo uz zlatne sandale na visoku petu, clutch torbicu i decentan nakit.

Zara plisirana haljina u crvenoj boji 2

Vjerujemo je da je baš poput fashionistica diljem svijeta i društvenih mreža, ovaj upečatljivi primjerak osvojio i vas. Cijena Zara haljine iznosi 39,95 €, a svoj primjerak možete ugrabiti putem Zara web trgovine.