FOTO by Zara

Moda

Zara ima novu pletenu torbu koja će se božanstveno stopiti s jesenskim outfitima!

Viktoria Mikulić 27. kolovoza 2021.

Jesen i pleteni materijal oduvijek si savršeno pristaju...

Vrijeme je za novu torbu, ta rečenica nam je u posljednjih tjedan dana milijun puta prošla kroz glavu.

Da, znamo da u ormaru imamo model od prošle godine koji bi rado ponovno ugledao svjetlo dana, no ne možemo odoljeti novim kolekcijama koje nam donose još posebnije primjerke. Kada pomislimo da smo vidjeli najljepšu torbicu do sada, apsolutno svaki put uvjerimo se da postoji nešto još bolje, zanimljivije.

Poznati brendovi znaju kako nas primamiti šarmantnim oblicima, uzorcima i detaljima, i gotovo da se i ne okrenemo, a u rukama držimo novi modni dodatak.

Srećom, danas na tržištu ima mnoštvo high street proizvođača koji nam donose najtrendi accessories po super cijenama, tako da svatko od nas može izdvojiti iz plaće i omogućiti si barem jedan primjerak.

U Zari smo pronašli torbicu koja će se savršeno uklopiti uz jesenske lookove. Baš kao što obožavamo pletivo u vidu odjeće, tako nas oduševljavaju i modni detalji u sličnom ruhu.

Pletena torba iz Zare jedinstven je primjerak stvoren za sve modno osviještene žene. Ona dolazi u tri boje, bež, lila i zelenoj, ovisno o tome jeste li više raspoloženi za svjetlije ili zagasite tonove.

Njezin dizajn izgleda baš poput pletenica, a krasi je i metallic lanac te je idealna za nošenje preko ramena.

Njezina cijena iznosi 199,90 kuna, a pronaći je možete na LINKU!